Reminiscence Rem Eau de Toilette 30 ml унисекс

В наличност   |  (ID: 128307)
25,80 лв
Доставка:
          
В наличност   |  (ID: 82448)
58,40 лв

Тестери на парфюми- имат еднакви съставки и аромат като нормалните издания на парфюмите и главно служат като вариант за тестване и изпробване на аромата. Единствените съществени разлики са: Цена– по-ниска и винаги по-изгодна за клиента. Опаковка – повечето тестери се опаковат в картонени кутии без цветни шарки или в някои случаи нямат никаква кутия. По-ниската цена произтича от липсата на цветна луксозна опаковка. Като аромат, трайност и съставки не се различават от нормалното издание на парфюма. Тестерите на парфюми не са предназначени за лична употреба, а с цел изпробване на аромата при продажба на парфюм в магазин или търговски обект - вижте общите условия.
          
В наличност   |  (ID: 54725)
41,00 лв
          
В наличност   |  (ID: 105899)
36,80 лв

Описание

Reminiscence е френска бижутерийна и парфюмерийна къща, основана през 1970 година от Zoe Coste и Nino Amaddeo. При предлагането на смели и цветни костюми и сребърни бижута в малък бутик в Juan - Les - Pins на Лазурния бряг, компанията отчита важността на ароматите като аксесоар и стартира през същата година първите си парфюми - Patchouli, Ambre и Musc- в сътрудничество с марката Ylang - ylang, аромати, които са търсени и до днес. От 1980 година Reminiscence International Diffusion предлага бижутата си и парфюмите си под това име. Последват поредица парфюми, от които последният е от 2015 година. Над ароматите на Reminiscence работят изтъкнати майстори парфюмеристи като Zoe Coste, Maurice Roucel, Lucas Sieuzac, Jacques Flori и Fabrice Pellegrin.

Мнения на клиенти 5.0

(2 мнения)

  • 100 % от клиентите го препоръчват
  • 2x мнения на клиенти

Оценки 2x


Иванка

За всички, които си падат по интересни аромати

  • Страхотен аромат на море, океан, вода, въздух, всичко това ми идва наум наведнъж, плътен и лек едновременно, с отлична трайност, в него има и една много изненадваща пикантно-сладка нотка, която само го прави още по-интересен. Има голямо сходство с Sandflowers

Четох много интересни отзиви и ароматът ме заинтригува

  • Интересен, различен, отлично попадение

Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат
Доставка:
Сертификати: