Paco Rabanne 1 Million Cologne Eau de Toilette за мъже 75 ml ТЕСТЕР Тестери на парфюми- имат еднакви съставки и аромат като нормалните издания на парфюмите и главно служат като вариант за тестване и изпробване на аромата. Единствените съществени разлики са: Цена– по-ниска и винаги по-изгодна за клиента. Опаковка – повечето тестери се опаковат в картонени кутии без цветни шарки или в някои случаи нямат никаква кутия. По-ниската цена произтича от липсата на цветна луксозна опаковка. Като аромат, трайност и съставки не се различават от нормалното издание на парфюма. Тестерите на парфюми не са предназначени за лична употреба, а с цел изпробване на аромата при продажба на парфюм в магазин или търговски обект - вижте общите условия.

Код на продукта: 64715 Не е наличен Следете наличност на продукт 71,00 лв
Срок на доставка:
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:

Описание на продукта

Свеж, енергичен и приятен аромат Paco Rabanne 1 Million Cologne ще ви заплени с лек и изтънчен, дървесно- пикантен състав. Искрящият състав съчетава пресни морски тонове, които постепенно се сливат с нюанси на пикантни подправки. Плодови нотки добавят към парфюма лекота и сочност, обогатени от пикантни отенъци на кожа и пачули. Насладете се на перфектна, ароматична хармония в този уникален състав. Мъжкият парфюм Paco Rabanne 1 Million Cologne стартира през 2015 година и зад него стои Olivier Pescheux и Michel Girard. Насладете се на фантастичен, перфектен коктейл от свежест, еуфория, лукс и непреходна елегантност.

Мнения за продукта

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: