Mixa Optimal Tolerance Cleansing Мицеларни води за жени

Описание

Ако имате чувствителна кожа, вероятно знаете колко трудно е да намерите подходящ продукт за грижа за кожата. Със сигурност познавате чувството на дискомфорт, както и сухотата, зачервяването, паренето и дразненето. Всички тези симптоми на чувствителна кожа могат да бъдат забравени с редовна грижа от популярната френска козметика Mixa, която предлага качествена козметика за чувствителната кожа повече от 100 години. Най-накрая открихте ефективна козметика, на която можете да разчитате на 100%.

Mixa, вашият експерт за чувствителна кожа

Mixa е създадена във френска аптека през 1924 г. и оттогава предлага продукти, свързани с чувствителната кожа. В продължение на десетилетия Mixa осигурява най-ефективната грижа за кожата без дразнене или алергична реакция, като предлага козметика без парабени и други дразнещи съставки и е дерматологично тествана. В лосионите за тяло, кремовете за ръце, кремовете за лице или душ-геловете ще откриете само натурални екстракти от лечебни билки и ефективни активни съставки, които са едновременно максимално ефективни и безопасни за чувствителната кожа. Няма повече компромиси между нежност и ефективност. Mixa предлага ефективна и безопасна грижа за цялото семейство.

Нежна бебешка козметика Mixa и други популярни продукти

Освен за чувствителната кожа, Mixa разбира и специфичните нужди на деликатната бебешка кожа. Марката предлага ефективна грижа за бебета от раждането, както и козметика за по-големи деца. Бебешката козметика Mixa нежно почиства, хидратира и подхранва кожата, а деликатните формули на продуктите не причиняват дразнене. Открийте козметика за чувствителна кожа Mixa, която се отличава с нежна формула и приятна текстура. Наслаждавайте се на красива, сияйна и най-вече здрава кожа с козметика Mixa.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Избрахме за вас


Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest