Minions Hand Wash With Giggling Sound Течни сапуни за деца

Описание

През 2010 г. светът разбира за малките странни жълти човечета с очила, които никой не нарича по друг начин освен Миньони. Но ако се върнем малко назад в историята, ще откриете, че оцъклените миньони са по-стари от самото човечество и са на нашата планета поне от времето, когато по нея се е разхождал прословутият Тиранозавър рекс. Основната задача на миньоните е да служат на най-големия злодей в света.

Миньоните и техните касови хитове

Световна слава на миниончетата донася поредицата от филми "Аз, злодеят " (2010, 2013, 2017 г.). Въпреки че жълтите миньони трябва да бъдат по-скоро страничен персонаж, който да свири втора цигулка на главния злодей Гру, поради заразителния си хумор те са в центъра на вниманието. Други любими герои са дъщерята на Гру - Агнес, и нейният незаменим плюшен еднорог. От най-известните миньони ще споменем Кевин, едноокият Стюарт и симпатичният Боб**, чиято популярност води до филма "Миньоните" (2015). Няма съмнение кой играе главната роля във филма.

Парфюм и козметика Minions

През последните години станахме свидетели на своеобразна мимолетна инвазия и мотивите от гореспоменатите филми могат да се видят върху всякакви продукти. Независимо дали става въпрос за тениски, плюшени играчки, пъзели, спално бельо или училищни пособия, Миньоните просто са навсякъде. И всеки истински фен със сигурност ще предпочита да има козметика с техен мотив. Предлагаме парфюми Minions, както и козметика Minions. Душ-геловете и пяната за вана са едни от най-популярните подаръци за деца, независимо дали са украсени с жълти миньони или с любимия ви еднорог. Не се колебайте и поканете миньоните в дома си!

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Избрахме за вас


Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest