Max Factor Clump Defy Спирали за жени

черна

В наличност   |  (ID: )
10,80 лв
Доставка:

Описание

Световноизвестната козметична компания Max Factor е известна с качествена козметика за грим, използвана както от гримьори на холивудски звезди, така и от хиляди жени по света.

Основана през 1909г. от поляка с еврейски корени Max Factor (истинско име Максимилиан Факторович). По време на златната ера на Холивуд, когато ставава дума за грим, звездите от екрана споменават само едно име, а то е г-н Макс Фактор, визионер, гримьор и производител на перуки. Именно на Max Factor се дължи създаването на безпогрешния облик на най-известните икони от тази епоха като Ава Гарднър, Жан Харлоу и Марлене Дитрих. Но Max Factor твърди, че чарът и красотата трябва да бъдат достъпни за всички жени.

Козметика за грим Max Factor:

Продуктите в началото се продават само за нуждите на филмовата индустрия и нейните холивудски клиенти, но основната философия на създателя на марката е, че всяка жена може да бъде ослепително красива, използвайки правилната козметика и подходяща техника за грим. През 1916г. започва да продава сенки за очи и моливи за вежди. Тези продукти вече са налични извън филмовата индустрия. Четири години по-късно той въвежда серия от декоративна козметика, наричайки я "грим" - това наименование е използвано за първи път от Max Factor.

От спирала до фон дьо тен, от сенки за очи и блясък за устни - Max Factor предлага козметика за грим в ръцете на всяка жена и й позволява да подчертае *личния си чар всеки ден.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Избрахме за вас


Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest