Marvel Spiderman Eau de Toilette за деца 100 ml ТЕСТЕР Тестери на парфюми- имат еднакви съставки и аромат като нормалните издания на парфюмите и главно служат като вариант за тестване и изпробване на аромата. Единствените съществени разлики са: Цена– по-ниска и винаги по-изгодна за клиента. Опаковка – повечето тестери се опаковат в картонени кутии без цветни шарки или в някои случаи нямат никаква кутия. По-ниската цена произтича от липсата на цветна луксозна опаковка. Като аромат, трайност и съставки не се различават от нормалното издание на парфюма. Тестерите на парфюми не са предназначени за лична употреба, а с цел изпробване на аромата при продажба на парфюм в магазин или търговски обект - вижте общите условия.

категория: Eau de Toilette
1x
Код на продукта: 83930 Налични над 10 бр
12,40 лв Спестявате 4,50 лв (36%)
7,90 лв
Срок на доставка:
около 4-5 работни дни
Други варианти за Marvel Spiderman Eau de Toilette

Отстъпка 32 %  32 %
Налични от 1 до 3 бр.
21,00 лв 14,20 лв
Подаръчни комплекти Marvel Spiderman Eau de Toilette купете изгодно в 1 подаръчен комплект

= EDT 30 ml + стикери + ключодържател + стойка за мобилен телефон

Отстъпка 43 %  43 %
Налични над 10 бр
23,60 лв 13,50 лв
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:
20,40 лв
следи наличност
временно изчерпан

Описание на продукта

Създаването на козметика Marvel е вдъхновено от едноименната филмова комания, създала анимационните сериали със супергерои като Spiderman, Hulk, Iron Man. Marvel е компания, създаваща приказки и парфюми за малките деца и юноши. Парфюми Marvel привличат интереса на децата, отвеждайки ги в един фантастичен свят и карайки ги да се чувстват, като любимите си герои. Детският, жизнерадостен, игрив парфюм Marvel е с приемлива цена и ще привлече щастливи усмивки по лицата на родители и деца.

Мнения за продукта 5.0

(оценен 1x)

  • 100 %от клиентите го препоръчват
  • 1xмнения на клиенти

Оценка 1x

Анелия

*мирише страхотно; *траен е

  • За детско парфюм че, аромата е много траен(мин. 5 часа)
Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат
Доставка:
Сертификати: