20% отстъпка с код: JACOBS20 + крем за ръце ПОДАРЪК при покупка от марката Marc Jacobs.

Justin Bieber Collector´s Edition Eau de Parfum за жени 100 ml ТЕСТЕР Тестери на парфюми- имат еднакви съставки и аромат като нормалните издания на парфюмите и главно служат като вариант за тестване и изпробване на аромата. Единствените съществени разлики са: Цена– по-ниска и винаги по-изгодна за клиента. Опаковка – повечето тестери се опаковат в картонени кутии без цветни шарки или в някои случаи нямат никаква кутия. По-ниската цена произтича от липсата на цветна луксозна опаковка. Като аромат, трайност и съставки не се различават от нормалното издание на парфюма. Тестерите на парфюми не са предназначени за лична употреба, а с цел изпробване на аромата при продажба на парфюм в магазин или търговски обект - вижте общите условия.

4x
Код на продукта: 75030 Налични над 10 бр
 
 
12,00 лв
Срок на доставка:
Подаръчни комплекти Justin Bieber Collector´s Edition Eau de Parfum купете изгодно в различни подаръчни комплекта:
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:

Описание на продукта

Парфюми Justin Bieber са предназначени за тийнейджъри и млади хора. Justin Bieber е млад, популярен канадски певец, който се нарежда сред най-големите идоли на тийнейджърите. През 2008 година започва работа със сегашния си мениджър - Scooter Braun и от тогава звездата му изгрява на небосклона на славата. Първият парфюм на марката излиза през 2011 година. Този аромат е романтичен с цветно- плодов характер.

Мнения за продукта 4.0

(оценен 4x)

  • 100 % от клиентите го препоръчват
  • 4x мнения на клиенти

Оценка 4x


Милена М.

Не е моят аромат, иначе не е лош. Добра цена.

Емилия

Препоръчвам

  • Аромат страхотен, траен
Perfectmess

Препоръчвам. Качество и цена много добри!

  • Много свеж и приятен аромат!
kilda

orginalni li sa


Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат
Доставка:
Сертификати: