Farouk Systems CHI Thermal Styling Straight Guard Изправяне на косата за жени

Описание

Запознайте се с компания, която е лидер в козметиката за коса благодарение на своите иновативни продукти! Farouk Systems предлага професионална грижа за косата както за фризьорски салони, така и за домашна употреба. Наслаждавайте се на здрава и жизнена коса с популярната американска марка Farouk Systems!

Farouk Systems: Без излишна химия

Farouk Shami (Фарук Шами) мечтае да предложи на професионалните фризьори качествена грижа за косата без ненужни химикали, като по този начин гарантира тяхната безопасна употреба. Както може би се досещате, резултатът от тази мечта се превръща в реалност и през 1986 г. професионална козметика за коса Farouk Systems е вече факт. От самото начало компанията е базирана в Хюстън. Визионерът Фарук Шами не се поколебава и установява дългосрочно сътрудничество с учени от НАСА, което води до създаването на много революционни стилизиращи устройства.

Революционна козметика за коса Farouk Systems

През 2001 г. марката Farouk Systems разработва първата керамична преса за коса вдъхновена от технологията, използвана от НАСА. Но това не е краят. Farouk Systems притежава повече от 20 патента в областта на грижата за косата. Той е първият, който предлага боя за коса без амоняк и започва да използва копринени протеини в козметиката за коса. Серията Biosilk Silk Therapy предлага едни от най-търсените продукти на марката. Не се колебайте и изпробвайте иновативните продукти, които ще придадат на косата ви блясък и младежка жизненост!

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Избрахме за вас


Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest