Dolce&Gabbana The One For Men Eau de Parfum за мъже 100 ml

3x
Код на продукта: 57013 Не е наличен Следете наличност на продукт 110,00 лв
Срок на доставка:
Подаръчни комплекти Dolce&Gabbana The One For Men Eau de Parfum купете изгодно в различни подаръчни комплекта:
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:

Описание на продукта

Мъжкият парфюм The One е символ на елегантност и чувственост, който е лишен от класическа концепция, посредством печата на модерността. Това го прави лек, като същевременно се характеризира с аромат на пикантна ориенталска хармония на тютюневи и рафинирани дървесни нотки. Парфюм Dolce & Gabbana The One е мек, кадифен, с портокалов цвят с опияняващ, маслен и свеж аромат.

Мнения за продукта 4.7

(оценен 3x)

  • 20 % от клиентите го препоръчват
  • 3x мнения на клиенти

Оценка 3x


Калоян В.

Горещо препоръчвам

  • Много е добър. Няма да съжалявате ако си го купите.
  • Няма проблем
Калоян В.

Отличава се от другите

  • Уникален аромат
Явор Велинов

Това, че тоалетната вода е нетрайна не е защото е неоригинална! Още от както Dolce & Gabbana пуснаха на пазара The One, доста хора се оплакваха от много слабото му представяне именно в аспекта трайност. Което и доведе до логичното пускане на Eau de Parfum версия, която се представя осезаемо по-добре откъм трайност, а в същото време аромата е същия....(по който 90% от жените са луди :) )....Така че ако искате да получите по-добра трайност, съвета ми е да заложите на Eau de Parfum версията, заслужава си малко по-високата цена!


Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат
Доставка:
Сертификати: