Christian Dior Sauvage Eau de Parfum за мъже 200 ml ТЕСТЕР Тестери на парфюми- имат еднакви съставки и аромат като нормалните издания на парфюмите и главно служат като вариант за тестване и изпробване на аромата. Единствените съществени разлики са: Цена– по-ниска и винаги по-изгодна за клиента. Опаковка – повечето тестери се опаковат в картонени кутии без цветни шарки или в някои случаи нямат никаква кутия. По-ниската цена произтича от липсата на цветна луксозна опаковка. Като аромат, трайност и съставки не се различават от нормалното издание на парфюма. Тестерите на парфюми не са предназначени за лична употреба, а с цел изпробване на аромата при продажба на парфюм в магазин или търговски обект - вижте общите условия.

3x
Код на продукта: 98052 Не е наличен Следете наличност на продукт 206,20 лв
Срок на доставка:
Други варианти за Christian Dior Sauvage Eau de Parfum
Подаръчни комплекти Christian Dior Sauvage Eau de Parfum купете изгодно в различни подаръчни комплекта:
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:

Описание на продукта

Марката Christian Dior се появява на модния пазар точно след войната и предлага нови за времето си продукти. Парфюми Dior предлагат изключително качество и лукс, които стават символ на марката. При тях се използват само висококачествени съставки, които са ръчно селектирани. Парфюми Christian Dior се предлагат в богата гама от ориенталски аромати и чудесни свежи ухания, съвременни модни експерименти и доказани класики за консервативните клиенти. Освен парфюмите Dior предлага и огромен асортимент от декоративна козметика и продукти за грижа за кожата, създадени по съвременни технологии. Висококачествените козметични продукти са направени от чисти и безвредни съставки, които не са тествани върху животни.

Мнения за продукта 5.0

(оценен 3x)

  • 100 % от клиентите го препоръчват
  • 3x мнения на клиенти

Оценка 3x


Milen A.

силно препоръчвам ,няма да сгрешите!

  • супер аромат ,много траен и свеж.аромата е сравнително достъпен за покупка предвид марката и вида на продукта!няма другаде такава цена!
  • няма
Светослав С.

Препоръчвам , заслужава си парите, стига да зареждахте по-често 200 мл.

  • Божествен аромат!
ПЕТЯ

ДА, ПОНЕЖЕ ПАРФЮМЪТ Е ПЕРФЕКТЕН

  • УНИКАЛЕН
  • ЦЕНАТА Е МАЛКО НЕДОСТЪПНА

Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат
Доставка:
Сертификати: