Charriol Royal White Eau de Parfum за мъже 100 ml ТЕСТЕР Тестери на парфюми- имат еднакви съставки и аромат като нормалните издания на парфюмите и главно служат като вариант за тестване и изпробване на аромата. Единствените съществени разлики са: Цена– по-ниска и винаги по-изгодна за клиента. Опаковка – повечето тестери се опаковат в картонени кутии без цветни шарки или в някои случаи нямат никаква кутия. По-ниската цена произтича от липсата на цветна луксозна опаковка. Като аромат, трайност и съставки не се различават от нормалното издание на парфюма. Тестерите на парфюми не са предназначени за лична употреба, а с цел изпробване на аромата при продажба на парфюм в магазин или търговски обект - вижте общите условия.

Код на продукта: 102967 Не е наличен Следете наличност на продукт 44,20 лв
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:
73,90 лв
следи наличност
временно изчерпан

Описание на продукта

Марка Charriol предлага богато разнообразие от бижута и часовници. В порфолиото на марката ще намерите и изключително интересни парфюми. Марка Charriol е сравнително нова в света на модата и парфюмите и със сигурност ще донесе иновативни ароматни композиции. Парфюми Charriol са чувствени, загадъчни и нежни, подходящи за самоуверени дами, които знаят какво търсят.

Мнения за продукта

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: