Настройки за филтриране
Пол
Категория
Марка
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-

Бебешки шишета

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Бебешки шишета

Бебешките шишета са незаменима част от аксесоарите на всеки родител. Ако кърмите, но ви се налага да си вземете почивка или трябва да се откъснете от бебето си за известно време, специалните шишета за бебета ви позволяват да го храните, без да прекъсвате кърменето. Тези модели подпомагат сукателния рефлекс и са съвместими с помпи за кърма. А ако не кърмите, бебешките шишета от различни видове са задължителни за хранене на бебето с изкуствени млечни продукти и други храни.

За щастливото коремче на вашето бебе

В днешно време най-популярни са практичните пластмасови бебешки шишета, но задължително да не съдържат бисфенол А (ВРА). Те имат четлива и точна скала за лесно приготвяне на точното колличество храна, както и широк отвор за лесно пълнене и миене. Могат да бъдат снабдени със специална клапа, която намалява смесването на млякото с въздуха, предотвратявайки коликите в бебешкото коремче, прекомерното оригване и натрупването на газове. Когато подготвяте нужните неща за вашето новородено, не забравяйте и подаръчните комплекти с бебешки шишета и биберони, изработени в съответствие с най-новите научни открития. Със сигурност няма да намерите по-добра посуда за хранене на вашето бебе!

Как да се грижим за бебешките шишета?

След като сте избрали подходящото шише е важно да го почиствате внимателно. Шишетата за бебета и бибероните трябва да се стерилизират редовно, за да се поддържат напълно чисти и безопасни. Препоръчително е да стерилизирате шишетата след всяка употреба през първите няколко седмици след раждането на бебето, а след това - веднъж дневно. Стерилизацията може да се извърши например в гореща вода или в стерилизатор. Съвременните бебешки шишета могат да се дезинфекцират и нагряват в микровълнова фурна, както и да се мият в съдомиялна машина (с изключение на биберона). Ако бебето ви не иска да пие от шише, опитайте с други видове биберони или бебешки шишета.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest