Baldessarini Baldessarini Одеколон за мъже 75 ml ТЕСТЕР Тестери на парфюми- имат еднакви съставки и аромат като нормалните издания на парфюмите и главно служат като вариант за тестване и изпробване на аромата. Единствените съществени разлики са: Цена– по-ниска и винаги по-изгодна за клиента. Опаковка – повечето тестери се опаковат в картонени кутии без цветни шарки или в някои случаи нямат никаква кутия. По-ниската цена произтича от липсата на цветна луксозна опаковка. Като аромат, трайност и съставки не се различават от нормалното издание на парфюма. Тестерите на парфюми не са предназначени за лична употреба, а с цел изпробване на аромата при продажба на парфюм в магазин или търговски обект - вижте общите условия.

категория: Одеколон
1x
Код на продукта: 33679 Не е наличен Следете наличност на продукт
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:
62,00 лв
следи наличност
временно изчерпан

Описание на продукта

Baldessarini е немска модна марка, основана през 1993 година от дизайнера Werner Baldessarini. Baldessarini влиза в света на парфюмерията и козметиката с търговия на дребно, а по-късно е закупена от известната марка Hugo Boss и става неин знак за лукс и качество. През 2002 година марката Baldessarini представя своя пръв аромат за мъже с рекламното лице на типичния представител на силният пол - бармана Charles Schumann. Година по-късно парфюм Baldessarini получава две награди FiFi. Със слогана на марката - "отделяме мъжете от момчетата", следват нови успехи. Марката предлага на пазара и козметика - душ гелове, балсами за след бръснене, афтършейв, деостик и други. Оригиналната козметика Baldessarini ще задоволи и най- капризния вкус - разбира се, с любимите аромати.

Мнения за продукта 5.0
  • 100 %препоръчан от клиенти
  • 1оценки от потребители

Оценка 1x

Стефан Б.

Препоръчвам с две ръце. Цена качество покупката е страхотна.

  • Страхотен мъжки аромат. Продукта си личи, че е в оригинална опаковка - кутията е недокосната, всички лепенки са на място и пломбата на пръскалката се чупи като пръснеш първите два пъти. Бутилката е солидна, стои добре в ръката, но не твърде голяма и идеална за дълъг път. Парфюма е много траен, за разлика от много парфюми които се продават в ebay. Купувайте смело, аз бих си взел още 1-2 броя за тази цена.
  • няма нещо което да не ми хареса
Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат
Доставка:
Сертификати: