Сешоари

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Сешоари

Качествените сешоари за коса са неразделна част от грижата за косата и ежедневието на хората. Основното предназначение на тези електроуреди е да изсушат косата, но освен това с тяхна помощ можете лесно да оформите вашата прическа. Критериите за избор на сешоар включват консумация на енергия, степени за промяна на температурата, приставки за оформяне на прическа и специални функции.

Мощност на сешоара

Входящата мощност на сешоара определя както работата на самия уред, така и консумацията на енергия. Колкото по-мощен е един сешоар толкова по-бързо може да изсуши той косата. Увреждането от горещата струя въздух в този случай обаче също е по-голямо. Именно затова се препоръчва употребата на термозащитни продукти за коса преди всяко сушене на косата. Винаги използвайте защитен продукт за топлинен стайлинг преди изправяне, къдрене или сушене за да защитите надеждно косата си и да предотвратите увреждането ѝ. Отлични професионални стилизиращи продукти за коса се предлагат на пазара оот марките Wella, Tigi, Revlon Professional, L'Oréal Professionnel и Schwarzkopf. Те съдържат защитни и подхранващи съставки, а някои от тях дори фиксират прическата.

Температурни степени и приставки за оформяне

Качествените сешоари имат поне няколко степени на температура за сушене. Колкото по-хладна струя въздух се използва, толкова по-добре е за косата. При избора на сешоар е добре да изберете такъв, който има няколко специални приставки - дифузер, приставка за изправяне и други. С дифузерът например къдравата или чуплива коса става лесна за оформяне, а накрайниците за изправяне ще помогнат, когато искате косата ви да бъде права и загладена.

Характеристики и функции

Важни характеристики са също дизайна, теглото и размерът на сешоара. Изключително практични и полезни са функциите за бързо охлаждане на уреда и йонизиращата система, която предотвратява наелектризирането и хвърчащите краища.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest