Lip Gloss Spinner при покупка на козметика за лице!

Kallos Cosmetics KJMN Silk Protein Лакове за коса за жени

Описание

Марка Kallos Cosmetics е създадена в Унгария и е изключително популярна. Те предлагат ефективни, висококачествени и изгодни козметични продукти за коса, тяло, лице и грим. Най-известна е козметика за коса Kallos, с която лесно можете да постигнете здрав вид на косата за всички членове на семейството.

Kallos Cosmetics KJMN: Грижа за косата и душ козметика

Серията Kallos Cosmetics KJMN предлага разнообразни продукти за грижа за косата, допълнени от подхранващи душ гелове. Тя е разработена в сътрудничество с водещи козметични институти с цел да предложи на клиентите ефективна, иновативна и същевременно евтина козметика с красив дизайн.

Спрейове за коса, масла и други съвети на Kallos Cosmetics KJMN

Най-популярните продукти от линията Kallos Cosmetics KJMN са: Flat Iron Spray - спрей за топлинна защита на косата, 14 in 1 Keratin - регенериращ серум за коса с кератин, Volumizing Spray - спрей за обем на косата, Hair Straightener Spray - спрей за изправяне и изглаждане на косата и Elixir Hair Beautifying Oil - подхранващо масло за коса. Популярни са също шампоан за коса с кератин KJMN, хидратиращият лосион за коса и хидратиращият душ гел. Много от продуктите се предлагат в опаковка от 1000 мл и на цени започващи от 5 лв. Не се колебайте - Kallos Cosmetics KJMN предлага високоефективна козметика, пести пари и се предлага в големи опаковки.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта