Cacharel Lou Lou Eau de Parfum за жени

          
В наличност   |  (ID: )
69,60 лв
Доставка:
          
В наличност   |  (ID: )
52,80 лв

Описание

Известни аромати, подчертаващи женствеността, но и изкусителни мъжки парфюми ще ви предложи френската модна марка Cacharel. Създаденa през 60-те години на миналия век - това е епохата на цветове, свободата и любовта. Първата модна колекция включва цветни поли и блузи, които веднага привличат много почитателки. Парфюми Cacharel също са много нестандартни. Няма как да не ги забележите. Всеки аромат характеризира различна страна на личността или възрастта: за момичетата е по-подходяща перлено бялата композиция Noa (1998 г.), а за зрелите жени - страстният червен Amor Amor (2003 г.) или игривият лилав Catch Me (2012 г.). С парфюми Cacharel определено можете да експериментирате!

Cacharel: Оптимистична и игрива марка

Компания Cacharel е основана през 1962 г. от модния дизайнер Жан Буске (1912-1966 г.). Неговото поетично име е френския термин за син цвят. Международният успех на марка Cacharel се дължи най-вече на блузата, изработена от набръчкана материя, наречена Seersucker, както и на представянето ѝ на корицата на престижното модно списание Elle през 1963 г. Cacharel е младежка, много женствена и изискана марка, което се отразява във всички нейни творения. Тя доставя удоволствие на свободолюбивите и смели дами и господа, които преодоляват предизвикателствата на живота с елегантност и чар.

Най-търсените парфюми Cacharel

Историята на парфюми Cacharel започва да се пише с романтичния дамски парфюм Anais Anais (1978 г.), който има и по-модерна версия през 2014 г. Няма как да не споменем и парфюмите Cacharel Pour Homme (1981 г., мъжки, символ на 80-те години), Lou Lou (1987 г., дамски) и Eden (1994 г., дамски). По-новите композиции са представени от дамски парфюм Anais Anais Premier Delice l'eau flamingo EDT (2017 г.), вдъхновена от любовта на двойка фламинго, изобразени и на кутията. През пролетта на 2018 г. се появява и нестандартната композиция за жени - Yes I Am. Обвийте тялото си с изискан аромат от марка Cacharel и впечатлете приятелите си.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти 5.0

(5 мнения)

  • 86 % от клиентите го препоръчват
  • 5x мнения на клиенти

Оценки 5x


Людмила Й.
Отзиви на купувачи - Parfimo.bg

10 от 10

  • Супер аромат. Бърза доставка
  • Всичко е наред
ася
Отзиви на посетители - Parfimo.bg

О да.препоръчвам определено.цялата шсерия на карамел е жестока.един няма дето да не е хубав

  • Жесток е.жалко че няма и крем за тяло.или поне аз в бг не открих.чакам на оферта да е че 50лв в момента...ми е трудно да дам
Борислава А.
Отзиви на посетители - Parfimo.bg

Препоръчвам го, защото е траен и със запомнящо ухание.

  • Това е уханието на всички времена. Чудесен. Прекрасен. Много е траен. Ползвам го от много години.
  • Бързо свършва. Защото много ми харесва и непрекъснато го пръскам
Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

от любопитство

Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Любим парфюм на майка ми. Търси го от много години. В България го няма


Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат

Избрахме за вас


Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest