Настройки за филтриране
Пол
Категория
Марка
Цена
-
РАЗМЕР
-

Защитна маска

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Защитна маска

Използвайте предпазна маска, за да намалите риска от инфекция. Погрижете се за цялото ви семейство. В асортимента ще откриете детски маски с атрактивни мотиви, може да изберете и в комплект с дезинфектант. Изключително популярни са маските за еднократна употреба в икономични опаковки на изгодни цени, например в кутия от 50 или 10 броя. Предпазните маски за лице с висока филтрация FFP2, състоящи се от няколко слоя и в същото време леки, дишащи, също се предлагат в опаковки от няколко броя.

Правилно използване на предпазни маски

Покрийте устата и носа си добре с предпазната маска. Ако има метална част, оформете е според носа. Уверете се, че маската напълно покрива лицето. След като махнете маската, почистете ръцете си с дезинфектант или сапун и вода.

Изберете предпазна маска според степента на защита

Ефективността на предпазните маските е била и винаги ще бъде подложена на редица тестове. Например, проучване на немския аерокосмически център показа, че обикновените текстилни маски също помагат да се предотврати разпространението на корона вирус, въпреки че те не са толкова надеждни, колкото сертифицираните маски с висок клас защита. Изследването също така посочва, че въпреки носенето на маска, е важно редовно да се проветряват помещенията, за да се избегне увеличаване на концентрацията на аерозоли във въздуха. Препоръчват хората да спазват дистанция, дори когато носят маски и са в закрити помощения.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest