Получавате ПОДАРЪК - Душ гел Hugo Boss Man - при всяка покупка от марка Hugo Boss над 45 лв.

Настройки за филтриране
Пол
Категория
Марка
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-

Защитна маска

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:

За категория Защитна маска

Вземете защитна маска за лице, за да намалите риска от инфекция. Погрижете се за цялото ви семейство. В асортимента ще откриете детски маски с атрактивни мотиви, може да изберете и в комплект с дезинфектант. Изключително популярни са маските за еднократна употреба в икономични опаковки на изгодни цени, например в кутия от 50 или 10 броя. Предпазните маски за лице с висока филтрация FFP2, състоящи се от няколко слоя и в същото време леки, дишащи, също се предлагат в опаковки от няколко броя.

Правилно използване на маски и респиратори

Покрийте устата и носа си с маска или респиратор. Ако има метална част, оформете е според носа. Уверете се, че маската напълно покрива лицето. След като махнете маската, почистете ръцете си с дезинфектант или сапун и вода.

Ефективността на маските и респираторите е била и винаги ще бъде подложена на редица тестове. Например, проучване на Германския аерокосмически център показа, че обикновените текстилни маски също помагат да се предотврати разпространението на коронавируса, въпреки че те не са толкова надеждни, колкото сертифицираните маски за еднократна употреба или респиратори. Изследването също така посочва, че въпреки носенето на маска, е важно редовно да се проветряват помещенията, за да се избегне увеличаване на концентрацията на аерозоли във въздуха. Препоръчват хората да спазват дистанция, дори когато носят маски или респиратори.

Доставка:
Сертификати: