Настройки за филтриране
Пол
Категория
Марка Серия
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-

Подложки за повиване

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Подложки за повиване

Подложките за повиване са удобен и хигиеничен помощник за родителите, които се грижат за малки деца. Хигиенните подложки за еднократна употреба предлагат надеждна защита на матрака от замърсяване по време на преобличане, смяна на пелените или в следродилния период.

Защо не бива да пропускате еднократните подложки за повиване у дома

Какво могат да ви предложат тези подложки за повиване за еднократна употреба? Първата и много важна характеристика е тяхната висока абсорбираща способност. Благодарение на специално разработения пълнеж, те задържат влагата вътре и не позволяват на течностите да проникнат в матрака. Това е голямо предимство, тъй като се избягват петна, неприятни миризми и поддръжката на матрака е много по-лесна. Освен това материала, от който са изработени подложките за повиване е щадящ кожата и също така отговаря на стандартите за хигиенни продукти. Повърхността им е приятна на допир, така че бебето да се чувства комфортно в легнало или седнало положение. Това ще бъде важна подробност за всеки родител, който иска да осигури естествен комфорт и безопасност на своето отроче.

Подложки за преповиване - помощници в ежедневните грижи за децата

Подложките за повиване за еднократна употреба ще ви зарадват със своята практичност. Те са леки, лесни за пренасяне и прости за употреба, винаги и навсякъде под ръка. С помощта на хигиенните подложки можете да сте сигурни, че когато преобличате или обучавате бебето си на гърне, средата му ще бъде чиста, суха и удобна. А те могат да ви бъдат полезни и в други ситуации, когато трябва да защитите повърхностите и да поддържате хигиена. Подложките за повиване могат да ви бъдат полезни и в други ситуации - например, когато се грижите за хора с инконтиненция или при спешна подмяна на памперсите на детето при пътуване, за медицински или рехабилитационни цели, за домашен маникюр и педикюр както и за рисуване и други творчески дейности. Те винаги намаляват до минимум излишните замърсявания и улесняват почистването.

Доставка:
Сертификати: