Настройки за филтриране
Пол
Категория
Марка Серия
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-

Лигавници

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Лигавници

Добре дошли в света на модерните лигавници, в който бебешкото хранене се среща със стила! Съвременните лигавници са изминали дълъг път на развитие, но ние ги помним още от нашите баби, които ги шиеха от стари платове. Но основната им мисия си остава същата: те са неразделна част от хранителните приключения на всяко дете и спестяват на възрастните много време и енергия, които иначе са необходими за почистване и пране на мръсни дрехи.

Един основен и много практичен инструмент за най-малките деца

Лигавниците улавят слюнката и всичко, което децата изпускат от устата си по време на хранене, като предпазват дрехите им. Те също така намаляват количеството остатъци, които попадат на пода, стола, масата или в косата на децата. Някои лигавници са предназначени за новородени, а други - от четиримесечна възраст. Който и вид да изберете, бебешките лигавници са надеждно средство за хранене и защита на дрехите. С тяхна помощ можете да се концентрирате изцяло върху това какви смешни гримаси прави вашето малко слънчице, когато опита ново лакомство!

Лигавниците от плат и силикон имат своите предимства

Първо, нека поговорим за памучните лигавници. В днешно време това са симпатични, спретнати малки кърпички, които се закопчават около врата на бебето. Те имат невероятната способност да абсорбират слюнката и да предпазват дрехите от неизбежните петна. Те са меки, приятни на допир и се предлагат в атрактивни цветни дизайни. Могат лесно да се перат и гладят след всяка употреба. Не забравяйте да включите няколко текстилни лигавници в комплекта на новороденото си.

А сега нека преминем към новите силиконови лигавници, които освен защита на дрехите предлагат и други интересни функции. Те са изработени от безопасен силиконов материал, който не съдържа BPA, така че не е нужно да се притеснявате за здравето на вашето мъниче. Имат регулируема каишка и най-важното, практичен джоб, който улавя всички остатъци от храна, които непрекъснато напускат устата на бебето ви. Най-хубавото е, че се измиват лесно с топла вода или в съдомиялна машина. Не се колебайте: бебето ще бъде развълнувано от новото удоволствие от храненето, а вие на свой ред ще бъдете развълнувани от запазването на чистотата и свеждането до минимум на почистването след събитието.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest