Кърмене

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Кърмене

Кърмене и съдове за храна за бебета и новородени

Кърменето на децата е едно от най-важните събития след раждането и по време на тяхното развитие. Независимо дали ще изберете да кърмите детето си през първите няколко месеца или ще използвате адаптирано мляко с помощта на шишета и динамични биберони, най-важното е ефективното и пълноценно хранене на вашето дете. В горепосочената категория ще откриете всички необходими инструменти и аксесоари за правилно хранене на вашето бебе, за да можете да направите прехода от кърмене към твърда храна възможно най-забавен, плавен и лесен. Огромен избор от чинии, неразливащи се чаши, купички, лъжици, лигавници и дори продукти за почистване и стерилизиране на съдовете за хранене.

Всичко необходимо за храненето на вашето бебе

Първите хранения на бебето винаги са най-интересните, най-очакваните, но понякога и най-трудни. Особено през първите няколко месеца докато детето се научи да се храни самостоятелно или когато например сте на разходка със семейството и нямате уюта на дома и кухнята, за да приготвите храната му. За тези ситуации ви предлагаме дозатори за адаптирано мляко, контейнери и термоси за храна, които запазват храната топла до момента когато ви е необходима. Една от популярните марки , които предлагат качествени съдове за храна за бебета е Canpol. Когато сте вкъщи можете да разчитате на съдовете за хранене на марката LOVI, които са изработени от силикон, не се чупят, предлагат се в различни размери и цветове и можете да ги закупите дори в комплекти със чаша, купа и чиния.  А за вечерното хранене с мляко използвайте шишета за бебета от реномираната марка LOVI, на които са отбелязани милилитрите, за по-лесно дозиране на храната или водата на вашето бебе.

Почистване и стерилизация на бебешките съдове за хранене

След едно хранене идва ред и на правилното и така необходимо стерилизиране на бебешките прибори и съдове. Добрата стерилизация е изключително важна за бебето и бъдете сигурни, че сте почистили и стерилизирали всички прибори и съдове за хранене старателно. Уверете се, че винаги разполагате и с подходящи почистващи продукти като дезинфектанти, мокри кърпички и крем против подсичане винаги когато планувате разходка навън или семейно пътуване. В тази специална категория ще откриете и допълнителни аксесоари за хранене и почистване на бебешката посуда и прибори като четки за почистване на шишета, отцедник за сушене на бебешки аксесоари и шишета. Разгледайте нашите страхотни предложения за вашето бебе и изберете продуктите за кърмене, които ще направят всяко хранене още по-приятно и забавно.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest