Интердентални четки за зъби

ТОП ПРОДУКТИ

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Интердентални четки за зъби

Хората все повече се грижат за хигиената на зъбите, защото тя се отразява фундаментално на състоянието на зъбите в средна и по-напреднала възраст. Най-важни са четките за зъби – сегашните гарантират 100% и в същото време нежно почистване на зъбите и венците. Разполагаме с професионални четки за зъби и зъби за перфектна зъбна хигиена, отличаващи се по форма, размер, производител и ширина. Междузъбните четки на швейцарската марка Curaprox, която трупа професионален опит от 1940 г., се доказаха като ефективна превенция на кариес и гингивит Друг вариант е марката TePe.

Как да използвате междузъбна четка

Освен стандартната четка за зъби, която се използва два пъти на ден и се сменя след около 3 месеца, е необходимо да използвате веднъж дневно (препоръчително вечер) различни междузъбни четки с различна ширина (напр. препоръчани от дентален специалист). Тези специални помощни средства се използват за цялостно почистване на междузъбните пространства, които остават недостъпни за останалите четки за зъби. Междузъбните четки трябва да бъдат заменени след максимум един месец.

Интердентални четки за зъби и други продукти за устна хигиена

Разгледайте всички продукти за устна хигиена удобно онлайн! В електронния магазин ще намерите на едно място четки за зъби и междузъбни четки, конци за зъби, паста за зъби, вода за уста и продукти за избелване на зъби. Изберете за всеки член от семейството подходящ продукт за устна хигиена. Доказаните марки с отлични оценки на клиентите включват Ecodenta, Swissdent и Listerine. Интердентални четки за зъби се предлагат на много марки, в различни форми и размери. Как да изберете подходяща четка за Вашите зъби? Важно е четката да не бъде много тясна, защото в такъв случай почистването няма да бъде ефективно. За идеален размер се счита този, който запълва междузъбното пространство. За да се радвате на здрави зъби за дълго време, не пропускайте всекидневната употреба на междузъбна четка.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest