Настройки за филтриране
Пол
Категория
Марка
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-

Биберони

ТОП ПРОДУКТИ

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Биберони

Биберонът е като малък магьосник, който носи усещане за спокойствие и комфорт в устата на бебето. Когато вашето мъниче е разплакано, просто му предложете биберон и то ще се успокои като с магическа пръчка. Смученето на биберон също така помага на бебето да заспи, така че родителите също могат да се насладят на продължителен нощен сън. А този малък аксесоар дори подпомага за правилното функциониране на храносмилателната система, така че може да предотврати и болките от колики при новородени и бебета.

Научете повече за основните видове бебешки биберони

В наши дни съществуват много видове бебешки залъгалки и биберони, от които можете да избирате. Класическата залъгалка-биберон е проста, но ефективна. Тя е съобразена с безопасността и комфорта на бебето и се предлага в различни форми и размери, за да отговаря на актуалните нужди на вашето бебе. Гризалката за зъби" е специално разработена, за да се грижи за правилното развитие на челюстта и зъбите. Анатомичната ѝ форма се адаптира към устната кухина и подпомага правилното разположение и поникване на зъбите. Иключително популярен и търсен в момента е т.нар. силиконов динамичен биберон, който не пречи на сукателния рефлекс, естественото развитие на речта и захапката на детето. Съвременните биберони не съдържат бисфенол А и са устойчиви на многократна стерилизация.

Искате ли светеща, креативна залъгалка или цял подаръчен комплект?

В днешното изобилие от предложения един осветен биберон може просто да привлече вниманието ви. Той разполага с малка светлинка, която помага на родителите да го намерят дори в тъмното. Тя действа като вълшебен фенер, който осветява пътя към спокойствието и тишината през ноща. А за родителите, които искат да придадат на детето си малко повече стил и индивидуалност се предлагат така наречените креативни биберони. Различните шарки, цветове и надписи придават стил и оригиналност на вашето бебе. Бибероните се предлагат и в подаръчни комплекти с бебешки шишета и гризалки. Направете началния етап от живота на вашите бебета и новородени по-лесен и приятен с добре подбрани биберони за тях.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest