Bentley Bentley For Men Intense Eau de Parfum за мъже 100 ml

9x
Код на продукта: 34249 Налични над 10 бр
110,70 лв Препоръчителна цена на дребно
Спестявате 66,40 лв (60%)
44,30 лв
Срок на доставка:
около 4-5 работни дни
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:

Описание на продукта

Bentley Bentley For Men Intense е ориенталскo-пикантен парфюм за мъже, представен на пазара през 2013 година. Елегантен, траен и балансирано мъжествен, ароматът е създаден за смели мъже, които жадуват за силни преживявания. Отличителното начало се отваря с нестандартни нотки на тамян, пипер и здравец, които се смесват с акорди на кожа, лабданум и салвия. Базата е топла, състояща се от бензоин, сандалово дърво и пачули, които придават дълбочина и интензитен на цялата композиция. Парфюм Bentley For Men Intense е създаден за смели мъже, които не се страхуват да се отличават от тълпата.

Мнения за продукта 4.9
  • 100 %препоръчан от клиенти
  • 9оценки от потребители

Оценка 9x


Росен

Траен за ценовия си диапазон е перфектен. На кожа се усеща над 10 часа препоръчвам горещо, купувайте смело !!!

  • Перфектен
Росен

Аромата е страхотен добре балансиран изключително траен. От позицията на човек който е използвал много и най различни парфюми през годините мога да кажа, че този ги бие тотално по трайност. Абсолютен звяр издържа над десет часа на кожа. Просто ПЕРФЕКТЕН препоръчвам , купувайте смело !!!

  • Перфектен това е най-точното описание
Росен Г.

Препоръчвам го на 100%! Изключителен звяр за ценовия си диапазон, на кожа трае над 10 часа! Великолепен, дълготраен и привлекателен мъжки аромат. Използвал съм много различни парфюми през годините, но този ги бие всичките по трайност !!! Купувайте смело като добавим факта , че се произвежда от Лалик , парфюма е истинско бижу. Достойна част за всяка колекция на истинските ценители на хубави аромати!!!

  • 100% та попадение в десятката, това е Бентли фор мен Интенс! Изключителен аромат, който се доближава до качеството на топ дизайнерските марки!
Йони

Препоръчвам го!!!

  • Наистина силен,завладяващ аромат,траен...,но не е за всеки вкус! На мен лично ми хареса много! Взех го за подарък и човека остана очарован!!!
Николай

Препоръчвам

  • Ниш качество траен и стилен
  • Няма

Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат
Доставка:
Сертификати: