Подарък с HUGO BOSS HUGO!

Bentley Bentley For Men Eau de Toilette за мъже

          
В наличност   |  (ID: )
41,60 лв
Доставка:
Не можахте да изберете? Разгледайте други подобни парфюми ОТВОРЕТЕ СЪВЕТНИКА

Описание

Отдайте се на изкушението на сексапилния аромат на бързите автомобили Bentley! Мъжките парфюми от серията Bentley Bentley For Men се харесват на силните мъже, които живеят на пълни обороти. Скъпите марки автомобили могат да си позволят само малцина избрани, парфюми Bentley са достъпни за всеки.

Популярната серия мъжки аромати на британския производител на автомобили Bentley

Известната британска автомобилна компания Bentley развива дейност от 1919 г. През 2002 г., за да отпразнува 50-годишнината от изкачването си на престола, кралицата на Великобритания Елизабет II, която дотогава е използвала само автомобили Rolls Royce, получава автомобил Bentley. Към легендарните автомобили на тази марка за аристократи се добавят и стилни парфюми, предназначени за взискателни клиенти. Те също са брандирани с логото с крилатата буква "B". В портфолиото на марката ще откриете тоалетни води и парфюми от серията Bentley For Men, които ще ви докоснат до света на луксозните лимузини.

Топ избор: Bentley For Men Eau de Toilette и Bentley Intense Eau de Parfum

Bentley For Men Eau de Toilette и Bentley Intense Eau de Parfum, са лансирани през 2013 г., от опитния парфюмерист Натали Лорсон. Но кой да изберете? Парфюмната вода е по-интензивна версия от тоалетната вода (4-8%), тъй като Eau de Parfum се състои от 8-15% ароматни масла. Парфюмът е подходящ за специален повод, докато тоалетната вода ще бъде отлично допълнение през деня, на работа, спорт и други дейности. Въпреки това няма точно разделение, всичко зависи от вас. Понякога може да сте съблазнени от "морската" мелодия на Bentley Bentley For Men Azure, а друг път да се нуждаете от "бомбата" Bentley For Men Absolute...

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти 5.0

(1 мнения)

  • 100 % от клиентите го препоръчват
  • 1x мнения на клиенти

Оценки 1x

Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

за първи път купувам този продукт

  • приятен и дълготраен аромат
  • няма недостатъци според мен
Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат
Доставка:
Сертификати: