Bentley Bentley For Men Intense Eau de Parfum за мъже 100 ml ТЕСТЕР Тестери на парфюми- имат еднакви съставки и аромат като нормалните издания на парфюмите и главно служат като вариант за тестване и изпробване на аромата. Единствените съществени разлики са: Цена– по-ниска и винаги по-изгодна за клиента. Опаковка – повечето тестери се опаковат в картонени кутии без цветни шарки или в някои случаи нямат никаква кутия. По-ниската цена произтича от липсата на цветна луксозна опаковка. Като аромат, трайност и съставки не се различават от нормалното издание на парфюма. Тестерите на парфюми не са предназначени за лична употреба, а с цел изпробване на аромата при продажба на парфюм в магазин или търговски обект - вижте общите условия.

1x
Код на продукта: 34251 Не е наличен Следете наличност на продукт
Други варианти за Bentley Bentley For Men Intense Eau de Parfum

Отстъпка 51 %  51 %
Налични над 10 бр
110,70 лв 53,90лв
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:

Описание на продукта

Bentley Bentley For Men Intense е ориенталскo-пикантен парфюм за мъже, представен на пазара през 2013 година. Елегантен, траен и балансирано мъжествен, ароматът е създаден за смели мъже, които жадуват за силни преживявания. Отличителното начало се отваря с нестандартни нотки на тамян, пипер и здравец, които се смесват с акорди на кожа, лабданум и салвия. Базата е топла, състояща се от бензоин, сандалово дърво и пачули, които придават дълбочина и интензитен на цялата композиция. Парфюм Bentley For Men Intense е създаден за смели мъже, които не се страхуват да се отличават от тълпата.

Мнения за продукта 5.0
  • 100 %препоръчан от клиенти
  • 1оценки от потребители

Оценка 1x

хасан муртаза

Супер парфюм

Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат

Последно разглеждани

Доставка:
Сертификати: