Rochas Man Eau de Toilette за мъже

          
В наличност   |  (ID: )
59,90 лв
Доставка:
Не можахте да изберете? Разгледайте други подобни парфюми ОТВОРЕТЕ СЪВЕТНИКА

Описание

Френска марка Rochas предлага дамски и мъжки парфюми, които не се характеризират с изключителна популярност. Ще се опитаме да ви запознаем накратко с марката... По време на Втората световна война във Франция парфюмеристът Едмон Рудницка създава необикновения аромат Rochas Femme, предназначен за истинската фатална жена. Парфюмът има феноменален успех. През 1989 г. формулата му е леко променена. Превръща се в по-нежна гурме композиция с отличителни акорди на сочна праскова и слива. Дизайнът на флакона, напомня на съвършените женски извивки, също е много атрактивен. Парфюм Femme е вдъхновен от актрисата Мей Уест, която се отличава с много пищни форми. И което е важно - тази легенда живее и до днес! Можете да се насладите на Femme и на други страхотни аромати на Rochas, включително и на най-новите версии.

Rochas: Марка за звезди

Модният дизайнер и парфюмерист Марсел Луи Жюл Рошас (1902-1955 г.) основава марката си в Париж през 1925 г. Той създава новаторски модни модели през известния холивудски период, като палта с дължина две трети, поли с джобове и известната рокля "русалка". В областта на парфюмите той е най-известен с гореспоменатата композиция, наречена просто Femme - класика, която се продава от края на Втората световна война до днес. След смъртта на Марсел Рошас продажбите на парфюми се преместват на улица Франсоа-Иер, където продължават под ръководството на съпругата му Хелене, също моден дизайнер. Днес марка Rochas е собственост на Procter & Gamble.

Най-известните парфюми Rochas

Парфюми Rochas предлагат огромен избор от добре познати аромати - освен Femme (1944 г. за жени), класически елегантния Madame Rochas (1960 г. за жени), лекия Eau de Rochas (1970 г. за жени), бароковия ориенталски Byzance (1987 г. за жени), Rochas Man (1999 г. за мъже) и младежкия Poupée (2004 г. за жени). Флоралният Rochas Eau Sensuelle (2009) е един от парфюмите, които могат да подобрят настроението ви още с началните акорди. През 2017 г. се лансират деликатните дамски аромати от линията Mademoiselle Rochas. Парфюмерийната къща Rochas, която има дългогодишна традиция, улавя пулса на модерната епоха, възхвалявайки естествената женственост, както и преди.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти 4.5

(2 мнения)

  • 100 % от клиентите го препоръчват
  • 2x мнения на клиенти

Оценки 2x


Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Хубав е

  • Траен
  • Няма
Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Харесвам го


Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат

Подобни


Доставка:
Сертификати: