Rochas Man Eau de Toilette за мъже

          
В наличност   |  (ID: )
58,30 лв
Доставка:

Тестери на парфюми- имат еднакви съставки и аромат като нормалните издания на парфюмите и главно служат като вариант за тестване и изпробване на аромата. Единствените съществени разлики са: Цена– по-ниска и винаги по-изгодна за клиента. Опаковка – повечето тестери се опаковат в картонени кутии без цветни шарки или в някои случаи нямат никаква кутия. По-ниската цена произтича от липсата на цветна луксозна опаковка. Като аромат, трайност и съставки не се различават от нормалното издание на парфюма. Тестерите на парфюми не са предназначени за лична употреба, а с цел изпробване на аромата при продажба на парфюм в магазин или търговски обект - вижте общите условия.
В наличност   |  (ID: )
54,40 лв
Налични от 1 до 3 бр.   |  (ID: )
57,10 лв
Не можахте да изберете? Разгледайте други подобни парфюми ОТВОРЕТЕ СЪВЕТНИКА

Описание

Френска марка Rochas предлага дамски и мъжки парфюми, които не се характеризират с изключителна популярност. Ще се опитаме да ви запознаем накратко с марката... По време на Втората световна война във Франция парфюмеристът Едмон Рудницка създава необикновения аромат Rochas Femme, предназначен за истинската фатална жена. Парфюмът има феноменален успех. През 1989 г. формулата му е леко променена. Превръща се в по-нежна гурме композиция с отличителни акорди на сочна праскова и слива. Дизайнът на флакона, напомня на съвършените женски извивки, също е много атрактивен. Парфюм Femme е вдъхновен от актрисата Мей Уест, която се отличава с много пищни форми. И което е важно - тази легенда живее и до днес! Можете да се насладите на Femme и на други страхотни аромати на Rochas, включително и на най-новите версии.

Rochas: Марка за звезди

Модният дизайнер и парфюмерист Марсел Луи Жюл Рошас (1902-1955 г.) основава марката си в Париж през 1925 г. Той създава новаторски модни модели през известния холивудски период, като палта с дължина две трети, поли с джобове и известната рокля "русалка". В областта на парфюмите той е най-известен с гореспоменатата композиция, наречена просто Femme - класика, която се продава от края на Втората световна война до днес. След смъртта на Марсел Рошас продажбите на парфюми се преместват на улица Франсоа-Иер, където продължават под ръководството на съпругата му Хелене, също моден дизайнер. Днес марка Rochas е собственост на Procter & Gamble.

Най-известните парфюми Rochas

Парфюми Rochas предлагат огромен избор от добре познати аромати - освен Femme (1944 г. за жени), класически елегантния Madame Rochas (1960 г. за жени), лекия Eau de Rochas (1970 г. за жени), бароковия ориенталски Byzance (1987 г. за жени), Rochas Man (1999 г. за мъже) и младежкия Poupée (2004 г. за жени). Флоралният Rochas Eau Sensuelle (2009) е един от парфюмите, които могат да подобрят настроението ви още с началните акорди. През 2017 г. се лансират деликатните дамски аромати от линията Mademoiselle Rochas. Парфюмерийната къща Rochas, която има дългогодишна традиция, улавя пулса на модерната епоха, възхвалявайки естествената женственост, както и преди.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти 4.7

(3 мнения)

  • 100 % от клиентите го препоръчват
  • 3x мнения на клиенти

Оценки 3x


Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Хубав е

  • Траен
  • Няма
Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Харесвам го

Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Кафе, ванилия и лавандула преобладават усещам и топлотата на кехлибар, поне аз така го усещам, сила и трайност средни. Класически "gourmand", преди години беше още по-потентен, чудесен за студени есенни и зимни дни.

  • Кафе, ванилия и лавандула преобладават усещам и топлотата на кехлибар, поне аз така го усещам, сила и трайност средни. Класически "gourmand", преди години беше още по-потентен, чудесен за студени есенни и зимни дни.

Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат

Подобни


Избрахме за вас


Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest