Настройки за филтриране
Пол
  • Мъже
  • Жени
  • Унисекс
  • Деца
Категория
Марка

Няма намерен резултат.

РАЗМЕР
-

Гелове за бюст

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Гелове за бюст

Женските гърди често губят формата и твърдостта си поради кърменето и напредването на възрастта. Но ако започнете да се грижите за тях навреме можете да си спестите много с добре подбрана козметика. Геловете за бюст са сред най-подходящите за използване в тази ситуация. Те бързо стягат гърдите и изглаждат чувствителната им кожа.

Стягащ гел за бюст от Clarins

Страхотен продукт в тази област е гелът Clarins Bust Beauty Extra Lift. Той има бърз и видим ефект. Въпреки това се препоръчва да го използвате от първите признаци на провисване на кожата, особено след бременност или диета за отслабване. Гелът се разнася лесно и не лепне както потвърждават отзивите на потребителите.

Опитайте също крем или серум за бюст

Ако консистенцията на гела не ви допада опитайте Dermacol Enja Push Up Firming Cream - достъпен чешки push-up крем за бюст, който създава ефект на невидим сутиен. Или пък стягащия Super Bust Tense-In-Serum на Biotherm за по-пълно деколте. Collistar Special Perfect Body Volumizing Oil-Serum Bust дори стимулира растежа на гръдната тъкан. Дамите често оставят на заден план грижата за кожата около бюста. Ако искате стегнат и красив бюст, използвайте гел за бюст, който ще запази еластичността и ще стегне кожата в тази зона. Стареенето и кърменето на децата са сред основните фактори, които влияят на формата на бюста. Редовните грижи обаче могат в значителна степен да възстановят красотата на бюста и самочувствието ви.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest