Настройки за филтриране
Пол
Серия Вид на продукта
Цена
-

Catrice

ТОП ПРОДУКТИ

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

За марката Catrice

Познавате ли грим козметика Catrice? Иновативната германска марка с впечатляващо широка гама е създадена в началото на това хилядолетие и оттогава е изключително популярна. Няколко пъти в годината представят успешни новини от света на грима, както и невероятни лимитирани издания. Марка Catrice е тясно свързана с модата, като намира своето вдъхновение на модните подиуми и от атмосферата на световните столици. Следят най-новите тенденции и не пропускат нито един детайл, всички тези знания ги комбинират в любимите си фон дьо тени, пудри, коректори, червила и други, които можете да закупите на изключително изгодни цени.

Catrice и нейната страст към грима

Великите истории обикновено започват от смели хора с ясни виждания, историята на козметика Catrice не е изключение. Основателката Кристина Остер-Даум винаги е вярвала, че може да създаде иновативна луксозна марка за грим, чиито цени да са достъпни за всяка жена. Catrice е основана в Германия през 2004 г. със страст и иновативен подход, които все още са двигател за създаването на нови продукти и усъвършенстването на съществуващите. Резултатът от постоянните иновации е първокласна козметика, защото качеството е приоритет номер едно в Catrice. Качествени съставки и съвременни технологии, луксозни текстури и изгодни цени са от изключително значение за марка, която стриктно избягва всякакви тестове върху животни.

Легендарни фон дьо тени Catrice и друга грим козметика

Разнообразните ѝ нюанси позволяват експериментиране с грима и цветовете. Изпробвайте вдъхновяващите и леко пристрастяващи продукти на марката, чийто топ продукт е фон дьо тенът. Но популярните коректори, основи и хайлайтъри на Catrice са само една част от пъзела. Разбира се, тази марка предлага и сенки за очи, червила, лакове за нокти, спирали и други популярни продукти, в които веднага ще се влюбите.

Доставка:
Сертификати: