Calvin Klein Eternity For Men Eau de Toilette за мъже 100 ml

Код на продукта: 496 Налични над 10 бр
 
 
43,00 лв
Срок на доставка:
Подаръчни комплекти Calvin Klein Eternity For Men Eau de Toilette купете изгодно в различни подаръчни комплекта:
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:

Описание на продукта

Парфюм Calvin Klein Eternity (Edt) е много мъжествен, енергичен и освежаващ фужерен аромат с топли дървесни тонове. Вече легенда на пазара, но все още подчертава стила на съвременния човек: силен и уверен, който не крие чувствата си, опора е на семейството и има успешна кариерата. Парфюм CK Eternity (Edt) e подходящ за бизнес срещи, уикенда и романтични моменти за двама.

Класически аромат

Парфюм Calvin Klein Eternity (Edt) е създаден през 1989 г. от парфюмериста Carlos Benaim с доминиращи акорди на лавандула. Композицията ще ви посрещне с нотки на мандарина и свежи зелени тонове. Сърцето се базира на градински чай, жасмин, здравец и босилек. В крайна сметка ще бъдете пленени от кехлибар, ветивер, сандалово дърво и палисандрово дърво, които ще ви придружават до самия финал.

Историята на парфюм Calvin Klein Eternity

"Исках да създам парфюм за човек, който води модерен живот с традиционни ценности. Eternity for Men е създаден за модерен, решителен мъж с чувство за стил ", казва Calvin Klein. В сътрудничество с известния дизайнер Pierre Dinandem се създава флакона с плътно стъкло и заоблени рамене. Комбинацията от кристал и сребро е безкраен идеал - чувство на любов и преданост.

През 1990 г. Парфюм Calvin Klein Eternity (Edt) става най-добрият аромат за мъже и е включен в Залата на славата на FIFI през 2003 г.

Разгледайте

Подобни продукти Подобни на Calvin Klein Eternity

Харесвате ли аромата на Calvin Klein Eternity? Предлагаме ви следните парфюми, които много приличат на аромата на парфюм Calvin Klein Eternity и може би ще ви харесат. Опитайте ги!

Мнения за продукта

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: