Calvin Klein Escape Eau de Parfum за жени 50 ml

Код на продукта: 473 Налични над 10 бр
 
 
33,00 лв
Срок на доставка:
Други варианти за Calvin Klein Escape Eau de Parfum
Подаръчни комплекти Calvin Klein Escape Eau de Parfum купете изгодно в различни подаръчни комплекта:
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:

Описание на продукта

Бъдете омагьосани от нежния цветен аромат на дамския парфюм Calvin Klein Escape, избягайте от всичките си притеснения и отговорности за известно време. Женствен, нежен и много чувствен аромат, представен на света още през 1991 г. и продължава да привлича жени от цял ​​свят и до днес със своята уникална ароматна композиция. Следвайте мечтите и желанията си, оставете се да бъдете погълнати от усещането за радост с уханието на парфюм Calvin Klein Escape.

Деликатен цветен дамски аромат

Първите тонове на аромата ще ви спечелят с нежни флорални акорди, украсени със сладки екзотични плодове и неповторим дъбов мъх. Сърцето е букет цветя от жасмин, момина сълза и карамфил, който се комбинира с пикантни нотки на карамфил и акорди на сочни праскови. Основата на аромата е съставена от слънчев кехлибар, чувствен аромат на мускус и вкусно докосване на ванилия. Почувствайте радостта от живота с парфюм Calvin Klein Escape.

Мнения за продукта

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: