Получете ПОДАРЪК - Лосион за тяло JOOP! при покупка от марка JOOP! на стойност над 20 лв

Calvin Klein Escape Eau de Parfum за жени

категория: Eau de Parfum
1x
Срок на доставка:
Подаръчни комплекти Calvin Klein Escape Eau de Parfum купете изгодно в различни подаръчни комплекта:
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:

Описание на продукта

Бъдете омагьосани от нежния цветен аромат на дамския парфюм Calvin Klein Escape, избягайте от всичките си притеснения и отговорности за известно време. Женствен, нежен и много чувствен аромат, представен на света още през 1991 г. и продължава да привлича жени от цял ​​свят и до днес със своята уникална ароматна композиция. Следвайте мечтите и желанията си, оставете се да бъдете погълнати от усещането за радост с уханието на парфюм Calvin Klein Escape.

Деликатен цветен дамски аромат

Първите тонове на аромата ще ви спечелят с нежни флорални акорди, украсени със сладки екзотични плодове и неповторим дъбов мъх. Сърцето е букет цветя от жасмин, момина сълза и карамфил, който се комбинира с пикантни нотки на карамфил и акорди на сочни праскови. Основата на аромата е съставена от слънчев кехлибар, чувствен аромат на мускус и вкусно докосване на ванилия. Почувствайте радостта от живота с парфюм Calvin Klein Escape.

Мнения за продукта 5.0

(оценен 1x)

  • 100 % от клиентите го препоръчват
  • 1x мнения на клиенти

Оценка 1x

Elitsa

Страхотен ,бюджетен, незаменим.

  • Свеж,ненатрапчив,траен.
  • Любим от 32години.
Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат
Доставка:
Сертификати: