Zadig & Voltaire This is Her! Eau de Parfum за жени 100 ml ТЕСТЕР Тестери на парфюми- имат еднакви съставки и аромат като нормалните издания на парфюмите и главно служат като вариант за тестване и изпробване на аромата. Единствените съществени разлики са: Цена– по-ниска и винаги по-изгодна за клиента. Опаковка – повечето тестери се опаковат в картонени кутии без цветни шарки или в някои случаи нямат никаква кутия. По-ниската цена произтича от липсата на цветна луксозна опаковка. Като аромат, трайност и съставки не се различават от нормалното издание на парфюма. Тестерите на парфюми не са предназначени за лична употреба, а с цел изпробване на аромата при продажба на парфюм в магазин или търговски обект - вижте общите условия.

6x
Код на продукта: 67950 Налични над 10 бр
 
 
57,00 лв
Срок на доставка:
Подаръчни комплекти Zadig & Voltaire This is Her! Eau de Parfum купете изгодно в различни подаръчни комплекта:
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:

Описание на продукта

Zadig & Voltare е парижка модна къща основана от Thierry Gillier през 1997г. Марката е въплъщение на свободния дух и независимия начин на живот. Създателят на бранда е страстен колекционер на произведения на изкуството. Модните му колекции са с изображение на черепи, пеперуди и ангели. Посвещава цялото си време за създаване на модерен небрежен спортен стил- уникални тениски, модни дънки и стилни пуловери, които се отличават с високо качество и луксозни материи. В допълнение към облеклото, френската марка Zadig& Voltare представя своя първи аромат през 2009г. Първият парфюм Zadig& Voltare се разработва в сътрудничество с модна линия Le Labo. Парфюмите са вдъхновени именно от този свободен начин на живот, вдъхновени от изкуството в Париж. “Не мога да си представя живота без парфюм. Харесва ми, когато оставя диря, защото е заявка за персоналността. Това е алхимия между теб и нещо друго.” , заявява Thierry Gillier.

Мнения за продукта 4.6

(оценен 6x)

  • 100 % от клиентите го препоръчват
  • 6x мнения на клиенти

Оценка 6x


Idol

Препоръчвам траен, уникален, запомнящ се

  • Уникален аромат
Хр К.

Да, защото е качествен. Препоръчвам за всички сезони

  • Идеален за любителите на сладки и ванилови аромати/като Hypnotic poison Dior/, траен. В началото силен, после е по-лек, но се усеща много красиво върху кожата, завладяващ.
  • -
ели

На мен ми "стои" добре но всеки трябва да открие сам своя аромат. Препоръчвам да опитате може да е вашето ухание .

  • Наскоро открих този аромат.
  • Кара ме да се наслаждавам през целият ден.Чувствам се
  • комфортно в кожата си оставя следа която е ненатрапчива но осезаема.
Десислава

Страхотен аромат!

  • Аромата
Таня

Уникален аромат и много траен.Препоръчвам!

  • Уникален аромат и много траен.Препоръчвам!
Dimi

zadig and voltaire


Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат
Доставка:
Сертификати: