Versace L´Homme Eau de Toilette за мъже 100 ml ТЕСТЕР Тестери на парфюми- имат еднакви съставки и аромат като нормалните издания на парфюмите и главно служат като вариант за тестване и изпробване на аромата. Единствените съществени разлики са: Цена– по-ниска и винаги по-изгодна за клиента. Опаковка – повечето тестери се опаковат в картонени кутии без цветни шарки или в някои случаи нямат никаква кутия. По-ниската цена произтича от липсата на цветна луксозна опаковка. Като аромат, трайност и съставки не се различават от нормалното издание на парфюма. Тестерите на парфюми не са предназначени за лична употреба, а с цел изпробване на аромата при продажба на парфюм в магазин или търговски обект - вижте общите условия.

Код на продукта: 13244 Не е наличен Следете наличност на продукт
Други варианти за Versace L´Homme Eau de Toilette

Отстъпка 25 %  25 %
Налични над 10 бр
59,50 лв 44,40лв
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:
41,80лв
следи наличност
временно изчерпан

Описание на продукта

Мъжкият парфюм Versace L'Homme е класически аромат от 1984 година, който и до днес има какво да даде на съвременния мъж. Ароматът се състои от типични италиански съставки- цитрусови плодове, босилек, дървесни аромати и пикантен тамян. Богатият състав разгръща нюанси и на канела, кедър, ванилия, кожа, мъх, бахар и др. Ориенталско- пикантният мъжки парфюм L'Homme ще се превърне в луксозен аксесоар към Вашия елегантен стил.

Мнения за продукта

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: