Versace Eros Flame Eau de Parfum за мъже 200 ml

2x
Код на продукта: 97897 Налични над 10 бр
 
 
136,30 лв
Срок на доставка:
Други варианти за Versace Eros Flame Eau de Parfum
Подаръчни комплекти Versace Eros Flame Eau de Parfum купете изгодно в различни подаръчни комплекта:
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:

Описание на продукта

Versace е италианска марка, създадена през 1978 година, която веднага се издига на върха на популярността. Гамата от продукти на Versace е изключително богата и включва изделия от висшата мода, бижута, козметични продукти, парфюми, аксесоари и други. Козметика Versace предлага разнобразна по вид козметика с изключително качество. Парфюми Versace носят ароматите на слънчева Италия. Модната къща развива своята дейност доста успешно и превзема модните подиуми по цял свят. Марката Versace е символ за италианско качество и стил. Всички парфюми Versace предлагат изобилие от ухания, подходящи за всеки повод и вкус.

Подобни продукти Подобни на Versace Eros Flame

Харесвате ли аромата на Versace Eros Flame? Предлагаме ви следните парфюми, които много приличат на аромата на парфюм Versace Eros Flame и може би ще ви харесат. Опитайте ги!

Мнения за продукта 5.0

(оценен 2x)

  • 100 % от клиентите го препоръчват
  • 2x мнения на клиенти

Оценка 2x


Даниел

Препоръчвам 8/10

  • Много ми харесва! В началото е изразено цитрусов и леко пикантен. След като "изсъхне" след час и нещо при мен е силно изразена ванилията с дървесни нотки и сладост. Сладникав аромат. Става и за офиса. Харесва се на хората, не е натрапчив. През първите 3 часа се усеща силно около мен, след това стои близко до кожата ми. В зависимост от деня и колко съм пръснал издържа между 8 и 10++ часа, върху дрехи и повече. Бих поръчал отново
Боби

Препоръчвам

  • Много сходен със първия Eros, почти като аромат са идентични,но доста траен ми се стори - повече от 8 часа.,все пак е парфюм

Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат
Доставка:
Сертификати: