Thalia Sodi Liquid Sun Eau de Parfum за жени 100 ml

Код на продукта: 97981 Налични над 10 бр 48,70 лв
Срок на доставка:
Други варианти за Thalia Sodi Liquid Sun Eau de Parfum
Подаръчни комплекти Thalia Sodi Liquid Sun Eau de Parfum купете изгодно в различни подаръчни комплекта:
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:

Описание на продукта

Thalia Sodi или Ariadna Thalia Sodi Miranda, известна още като Талия е мексиканска певица и актриса, родена през 1971 г. в Мексико Сити. Талантливата изпълнителка започва да посещава уроци по пиано и актьорско майсторство на 8-годишна възраст, а година по-късно е вокалистка на група Din Din - издават четири албума. Талия Соди участва и в мюзикъла „Помада“, а първият й самостоятелен албум „Талия“ излиза през 1990 г. Гласът й е наистина уникален, което се доказва от факта, че е била номинирана няколко пъти за наградите за латино музика Grammy и Billboard Latin Music Awards.

Парфюми за уверени жени Thalia Sodi Талия Соди е известна не само като талантлива певица и актриса, но и като моден дизайнер. Не става въпрос само за дизайн на дрехи, но и дава своя принос в света на парфюмите - уникални аромати в луксозни флакони. Един от тях е парфюм Thalia Sodi Absolute Amethyst, представен на пазара през 2019 г, който привлича феновете със своите пудрово- ванилови тонове. Заслужава си да споменем и дамския парфюм Thalia Sodi Bloo - контрастни нотки на бадеми с ванилова орхидея.

Подобни продукти Подобни на Thalia Sodi Liquid Sun

Харесвате ли аромата на Thalia Sodi Liquid Sun? Предлагаме ви следните парфюми, които много приличат на аромата на парфюм Thalia Sodi Liquid Sun и може би ще ви харесат. Опитайте ги!

Мнения за продукта

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: