Душ гел Gabriella Salvete ПОДАРЪК при покупка на козметика за тяло над 10 лв.

Stella McCartney Pop Eau de Parfum за жени

категория: Eau de Parfum
Срок на доставка:
Подаръчни комплекти Stella McCartney Pop Eau de Parfum купете изгодно в различни подаръчни комплекта:
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:

Описание на продукта

Парфюм Stella McCartey Pop е уникален и провокативен аромат, лансиран на пазара през 2016 г., създаден за момичета от новото хилядолетие, който се съчетава идеално с тяхната неограничена, игрива и безстрашна душа. Цветно-дървесни-мускусни нотки ще заинтригуват всяка притежателка с буен нрав. Бъдете себе си, автентични и естествени само с неповторимия аромат на парфюм Stella McCartey Pop!

Вдишайте свободата пълноценно! Уникална комбинация от домати, виолетови листенца и зелена мандарина ще ви заинтригуват още във въведението. Флоралното сърце е изтъкано от интензивна тубероза, тайнствени теменужки и франжипани, които са нежно подплътени с топло сандалово дърво, кедър и мускус в основата на аромата.

Дайте свобода на вашите чувства и нека сърцето ви да говори. Stella McCartney Pop ще бъде най-добрата ви "приятелка", която винаги ще ви допълва. Лудото каране, пълно със забавление, радост и приключения може да започне сега!

Мнения за продукта

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: