Sally Hansen Cuticle Care Vitamin E Nail and Cuticle Oil Грижа за ноктите за жени

          
В наличност   |  (ID: )
19,40 лв
Доставка:

Описание

Марка Sally Hansen е американска легенда, която днес предлага 5 категории продукти за красота: лакове за нокти (над 300 нюанса), грижа за ноктите, автобронзанти, епилация и аксесоари за красота. Нейната основателка Сали Хансен, подобно на други независими жени предприемачи - Хелена Рубинщайн и Есте Лаудер, отрича доминирания от мъже свят и започва да се развива в индустрията за красота по свой собствен начин. При това тя не разчита нито на привилегии, нито на богатство - издига се до върха на индустрията съвсем сама. Тя разработва уникални продукти, зад които стои марката Sally Hansen и до днес. Здрави нокти, които не се чупят, не се лющят и не се напукват, това могат да бъдат вашите.

Sally Hansen: Красотата е много повече от лак за нокти...

Сали Хансен (1908-1963) е успешна американска бизнесдама, изобретателка, танцьорка, актриса и писателка. Има непреходни възгледи и вярва, че трябва да даде възможност на жените да се развиват в областта на красотата, бизнеса и живота като цяло. През 1946 г. тя напуска бляскавия живот на Холивуд и основава своя собствена марка в Ню Йорк - Sally Hansen Inc. Още в началото става известна с продукта си за укрепване на нокти Hard As Nails. Днес в Америка е най-предпочитаната марка за нокти и се предлага в повече от 55 страни по света. "Женската красота е могъща сила", казва Сали Хансен през 1934 г. "Красотата е много повече от лак за нокти... Красотата е доброта, толерантност, характер и ум."

Най-популярните продукти на американската марка Sally Hansen

Марка Sally Hansen използва най-новите технологии. Продуктите на компанията дават на ноктите витамин Е, провитамин В5, морски минерали, калций и магнезий. Екстрактът от бял чай хидратира ноктите и предотвратява чупливостта им. Сред най-популярните продукти на марка Sally Hansen са гел лакове за нокти Miracle Gel, с които можете да постигнете отлични резултати дори у дома, без LED/UV лампа. Търсени са също терапия за растеж на ноктите Nailgrowth Miracle и подхранващото масло за нокти Vitamin E Nail Cuticle Oil. Изпробвайте продуктите за грижа за ноктите на Sally Hansen, които се отличават с високо качество и ефективност, защото грижливо поддържаните ръце са визитната картичка на всяка жена.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Избрахме за вас


Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest