Настройки за филтриране
Пол
Категория
Марка
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-

Съдове

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Съдове

Направете храненето на вашето бебе забавно със специалните детски съдове за хранене! Благодарение на тях вашето дете ще обогати хранителните си навици и ще се научи да се храни самостоятелно. Детска посуда се предлага в широка гама от забавни цветове и с много функции за безопасност. И тъй като знаем, че децата често изтърват или хвърлят предметите, които държат в малките си ръчички, ние предлагаме само издръжливи и лесни за почистване детски съдове за храна. Със сигурност децата ви ще харесат тези прекресни детски съдове за хранене и веднага ще се почувстват по-големи и по-важни със съдове като за възрастни.

Какви детски съдове за хранене бихте избрали вие?

Актуалната гама от детски съдове за хранене е наистина разнообразна. Почерпете вдъхновение от нашите изгодни предложения и изберете детска посуда, която изпълва всички ваши изисквания. Например можете да поръчате контейнер за съхранение на сухо мляко, силиконова чиния с вендуза, комплект лъжици, съдове с капак за съхранение на мляко или храна, термос за храна или комплект купичка, чиния и чаша. Бебешките съдове също могат да бъдат идеален подарък за бебе, ако отивате на гости на семейство с бебе или малко дете.

Винаги спазвайте инструкциите за употреба и почистване на бебешките съдове

Специализираните бебешки съдове за храна обикновено могат да се поставят в микровълнова печка и съдомиялна машина, не съдържат бисфенол А (BPA) и са предназначени за деца на възраст от 6 месеца и повече. Често се използват рециклирани материали, като разбира се не се прави компромис с безопасността и здравето на децата. Въпреки това винаги четете внимателно конкретните инструкции за употреба за всеки модел. Например бебешкият термос ще послужи само на деца на възраст над 12 месеца. Той е изработен от безопасна за храните неръждаема стомана, която не абсорбира аромати или вкусове, не реагира с хранителни вещества, но не може да бъде поставян в съдомиялната машина или микровълновата печка.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest