Получавате ПОДАРЪК - Душ гел Hugo Boss Man - при всяка покупка от марка Hugo Boss над 45 лв.

Paco Rabanne 1 Million Eau de Toilette за мъже 100 ml ТЕСТЕР Тестери на парфюми- имат еднакви съставки и аромат като нормалните издания на парфюмите и главно служат като вариант за тестване и изпробване на аромата. Единствените съществени разлики са: Цена– по-ниска и винаги по-изгодна за клиента. Опаковка – повечето тестери се опаковат в картонени кутии без цветни шарки или в някои случаи нямат никаква кутия. По-ниската цена произтича от липсата на цветна луксозна опаковка. Като аромат, трайност и съставки не се различават от нормалното издание на парфюма. Тестерите на парфюми не са предназначени за лична употреба, а с цел изпробване на аромата при продажба на парфюм в магазин или търговски обект - вижте общите условия.

4x
Код на продукта: 13336 Налични над 10 бр
 
 
91,00 лв
Срок на доставка:
Други варианти за Paco Rabanne 1 Million Eau de Toilette
Подаръчни комплекти Paco Rabanne 1 Million Eau de Toilette купете изгодно в различни подаръчни комплекта:
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:

Описание на продукта

Парфюм Paco Rabanne 1 Million EDT е аромат за успешен и амбициозен мъж. Идеята за лукс е уловена не само от външния вид флакона във формата на златното кюлче, но и от ароматната композиция.

1 Million е създаден за успешни мъже

Оригинална свежа композиция с акорди на портокал и хладна мента, които се смесват с аромат на роза и кожа. Оригиналният състав завърша с тонове пачули, кехлибар и дърво. Подарете си дървесно-пикантния аромат с елегантно докосване на лукс, представен през 2008 г.

Подчертайте самочувствието

Открийте харизматичен, уверен и привлекателен мъж. Очаровайте не само обкръжението, но и жената на мечтите си благодарение на провокатичния и секси парфюм 1 Million EDT

Мнения за продукта 5.0

(оценен 4x)

  • 100 % от клиентите го препоръчват
  • 4x мнения на клиенти

Оценка 4x


Milen G.

Страхотен и дълготраен. Перфектен за хора които предпочитат плодовите аромати. Един от любимите ми.

Николай

Препоръчвам

  • Супер аромат за студени дни
  • Няма
Николай

Препоръчвам купете👌

  • Супер за студени дни дълготраен👍
  • Няма
Olta

Ιπεροχο και θα το ιθελα πολύ για να το κερδίσο


Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат
Доставка:
Сертификати: