Paco Rabanne 1 Million Eau de Toilette за мъже 100 ml ТЕСТЕР Тестери на парфюми- имат еднакви съставки и аромат като нормалните издания на парфюмите и главно служат като вариант за тестване и изпробване на аромата. Единствените съществени разлики са: Цена– по-ниска и винаги по-изгодна за клиента. Опаковка – повечето тестери се опаковат в картонени кутии без цветни шарки или в някои случаи нямат никаква кутия. По-ниската цена произтича от липсата на цветна луксозна опаковка. Като аромат, трайност и съставки не се различават от нормалното издание на парфюма. Тестерите на парфюми не са предназначени за лична употреба, а с цел изпробване на аромата при продажба на парфюм в магазин или търговски обект - вижте общите условия.

4x
Код на продукта: 13336 Налични над 10 бр
 
 
82,00 лв
Срок на доставка:
Други варианти за Paco Rabanne 1 Million Eau de Toilette
Подаръчни комплекти Paco Rabanne 1 Million Eau de Toilette купете изгодно в различни подаръчни комплекта:
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:

Описание на продукта

Paco Rabanne е френска модна къща създадена през 1966 година. Paco Rabanne е роден в Испания, но през втората световна война бяга във Франция заедно със семейството си. Първият парфюм Paco Rabanne излиза на пазара през 1969 година. Поредица от аромати както за мъже, така и за жени, завладяват целия свят. До ден днешен гамата от парфюми Paco Rabanne се състои от 69 аромата. Най-известните парфюмеристи, които работят с компанията са Michel Hy, Robert Gonnon, Olivier Cresp и други. Най-продаваните парфюми са Paco Rabanne 1 Milion и Lady Milion. И двата аромата са в съвременни, стилни и златисти флакони и съдържат неповторими ухания. Paco Rabanne е роден в Испания, но през втората световна война с родителите си се мести във Франция. Там той учи архитектура, но се отказва и започва да учи мода. Измежду най- популярните в света, парфюмите Paco Rabanne печелят все повече привърженици. Марката предлага и козметика Paco Rabanne с тези ухания- млека и лосиони за тяло, душ гелове, део спрей, дезодоранти, афтършейв продукти, балсами за след бръснене и други.

Подобни продукти Подобни на Paco Rabanne 1 Million

Харесвате ли аромата на Paco Rabanne 1 Million? Предлагаме ви следните парфюми, които много приличат на аромата на парфюм Paco Rabanne 1 Million и може би ще ви харесат. Опитайте ги!

Мнения за продукта 5.0

(оценен 4x)

  • 100 % от клиентите го препоръчват
  • 4x мнения на клиенти

Оценка 4x


Milen G.

Страхотен и дълготраен. Перфектен за хора които предпочитат плодовите аромати. Един от любимите ми.

Николай

Препоръчвам

  • Супер аромат за студени дни
  • Няма
Николай

Препоръчвам купете👌

  • Супер за студени дни дълготраен👍
  • Няма
Olta

Ιπεροχο και θα το ιθελα πολύ για να το κερδίσο


Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат
Доставка:
Сертификати: