🎁 Подарък с Escada!
 

Marc Jacobs Honey Eau de Parfum за жени

          
В наличност   |  (ID: )
89,30 лв
Доставка:
Не можахте да изберете? Разгледайте други подобни парфюми ОТВОРЕТЕ СЪВЕТНИКА

Описание

Марка Marc Jacobs предлага мода, аксесоари и парфюми в повече от 80 страни по света. Парфюми Marc Jacobs са скрити в забавни флакони с декоративни капачки, така че да впечатляват от пръв поглед. Композицията също привлича: те олицетворяват нежност, игривост, но също така съблазняване и носят в себе си закачливи елементи. Най-известният представител на парфюми Marc Jacobs е цветно-дървесният и много оптимистичен дамски парфюм Daisy. Decadence е поредица от парфюми за страстни жени, които ценят свободата си. Въпреки това Daisy е фин и повечето го предпочитат, докато с парфюм Decadence това не е така, той се отличава с по-тежки и запомнящи се акорди. Ако обаче искате да откривате интересни и противоречиви новости, то марка Marc Jacobs е чудесен избор за вас.

Марк Джейкъбс: Способният дизайнер

Американецът Марк Джейкъбс (роден през 1963 г.) е главният дизайнер на модната марка със същото име. Той вече се е утвърдил като студент в Parsons School of Design New York. През 1994 г. лансира собствена серия мъжки дрехи. От 1997 до 2013 г. е креативен директор на престижната марка Louis Vuitton, за която създава първата колекция от конфекция. След това се посвещава изцяло на собствените си марки Marc Jacobs и Marc. През 2010 г. списание Time го класира в списъка на 100-те най-влиятелни хора в света.

Парфюми Marc Jacobs

Марк Джейкъбс лансира на пазара първия си парфюма през 2001 г. в сътрудничество с Coty. Първият е дамски аромат, последван от едноименната версия за мъже през 2002 г. Няколко години по-късно марката се фокусира върху унисекс аромати, вярвайки че парфюмът също трябва да отразява същността на своя притежател. Популярният дамски парфюм Daisy е интензивен аромат на виолетови листенца от 2007 г., но днес има множество вариации, една от най-добре оценените е Daisy Dream Kiss (2017), както и дамски парфюм Lola (2009) и вдъхновяващия Decadence (2015). Зрели мъже с младежки стил се обръщат към парфюма Bang (2010), който Марк Джейкъбс лично и правилно подправя с черен и червен пипер. Дали някой от атрактивните аромати на марка Marc Jacobs ще стане вашият талисман?

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти 3.5

(2 мнения)

  • 50 % от клиентите го препоръчват
  • 2x мнения на клиенти

Оценки 2x


Лиляна Каравелова
Отзиви на посетители - Parfimo.bg

Чудесен аромат!

Лиляна Каравелова
Отзиви на посетители - Parfimo.bg

Парфюмът е чудесен. Има дълготраен аромат.


Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат

Подобни


Доставка:
Сертификати: