Lanvin Jeanne Lanvin Eau de Parfum за жени 100 ml ТЕСТЕР Тестери на парфюми- имат еднакви съставки и аромат като нормалните издания на парфюмите и главно служат като вариант за тестване и изпробване на аромата. Единствените съществени разлики са: Цена– по-ниска и винаги по-изгодна за клиента. Опаковка – повечето тестери се опаковат в картонени кутии без цветни шарки или в някои случаи нямат никаква кутия. По-ниската цена произтича от липсата на цветна луксозна опаковка. Като аромат, трайност и съставки не се различават от нормалното издание на парфюма. Тестерите на парфюми не са предназначени за лична употреба, а с цел изпробване на аромата при продажба на парфюм в магазин или търговски обект - вижте общите условия.

1x
Код на продукта: 8454 Налични над 10 бр
48,10 лв Спестявате 10,70 лв (22%)
37,40лв
Срок на доставка:
около 3 работни дни
Други варианти за Lanvin Jeanne Lanvin Eau de Parfum

Отстъпка 27 %  27 %
Налични над 10 бр
45,60 лв 33,30лв

Отстъпка 34 %  34 %
Налични над 10 бр
41,40 лв 27,40лв
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:
46,00лв
следи наличност
временно изчерпан

Описание на продукта

Френската марка Lanvin е основана от дизайнерката Jeanne- Marie Lanvin. Обучена като шивачка, тя прави дрехите на дъщеря си сама. Lanvin се присъединява към Синдиката на Културата през 1909 година. Не след дълго тя преминава от детско към дамско облекло. Най-забележителният успех е създаването на първия ѝ парфюм Lanvin през 1924 година. Днес компанията има 53 аромата като част от екипа ѝ са най- известните парфюмеристи Shyamala Maisondieu, Anne Flipo, Nicolas Beaulieu и други.

Мнения за продукта 5.0
  • 100 %препоръчан от клиенти
  • 1оценки от потребители

Оценка 1x

Стела А.

Прекрасен, свеж, нежен, чувствен

  • Много нежен, цветен, обгръща те като нежен воал, но е траен, в по-топло време се разгръща по-добре. Беше любов от първо помирисване.
Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат
Доставка:
Сертификати: