Хидратиращи мъгли за тяло

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Хидратиращи мъгли за тяло

Хидратираща мъгла за тяло е лек аромат, който хидратира кожата и действа като приятен освежаващ душ в горещите летни дни. Съдържа само няколко процента ароматни съставки, минимално количество алкохол и масла, така че не създава силни изпарения и не оставя петна по дрехите. Той дори може да се превърне в първия аромат на младата дама. Хидратиращите мъгли за тяло ще хидратират и освежат кожата ви за целия ден. Ако сте любител на леките, нежни ухания, ароматните спрейове ще бъдат чудесен избор за вас.

Как да използвате хидратираща мъгла за тяло

Нанесете хидратиращата мъгла по цялото тяло, за предпочитане след сутрешен душ, преди да се облечете. През деня я нанасяйте върху кожата при необходимост. Приятният ѝ аромат винаги ще ви носи добро настроение и ще ви зарежда с нова енергия. Освен това ще получите приятно усещане за хидратирана кожа, която често се изсушава от по-силните парфюми.

Предложения за мъгла за тяло от известни марки

Опитайте например хидратиращата мъгла за тяло Oui на Lancome или Eau de Soin Eau Ensoleillante на Clarins - лек дамски аромат с натурални съставки, който съчетава ароматни есенции с енергията на растенията на базата на ароматерапията и фитотерапията. Сърцевината му съдържа иланг-иланг, карамфил, мимоза и лайка. Тази хидратираща мъгла за тяло може да се използва като отличен летен аксесоар за различни ситуации - превозни средства, офиси, магазини, барове, кафенета или за разходка из града. Хидратираща мъгла за тяло ще намерите от почти всяка от марките, които се предлагат в нашия онлайн магазин.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest