Elie Saab Le Parfum Royal Eau de Parfum за жени 90 ml ТЕСТЕР Тестери на парфюми- имат еднакви съставки и аромат като нормалните издания на парфюмите и главно служат като вариант за тестване и изпробване на аромата. Единствените съществени разлики са: Цена– по-ниска и винаги по-изгодна за клиента. Опаковка – повечето тестери се опаковат в картонени кутии без цветни шарки или в някои случаи нямат никаква кутия. По-ниската цена произтича от липсата на цветна луксозна опаковка. Като аромат, трайност и съставки не се различават от нормалното издание на парфюма. Тестерите на парфюми не са предназначени за лична употреба, а с цел изпробване на аромата при продажба на парфюм в магазин или търговски обект - вижте общите условия.

7x
Код на продукта: 98370 Налични над 10 бр
 
 
72,00 лв
Срок на доставка:
Други варианти за Elie Saab Le Parfum Royal Eau de Parfum
Подаръчни комплекти Elie Saab Le Parfum Royal Eau de Parfum купете изгодно в различни подаръчни комплекта:
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:

Описание на продукта

Elie Saab е ливански моден дизайнер роден през 1964 година. Той основава марката, когато е едва на 18 години. Още от ранна детска възраст той е проявявал интерес към модата. Световно известен става през 2002 година, когато актрисата Hally Berry облича негови дизайнерски дрехи за представянето на Оскарите. Първият си парфюм Elie Saab нарича със скромното име – Le Parfum. Не след дълго се появява и козметиката Elie Saab, която е идеално допълнение към Вашето ежедневие. С уникалната козметика Elie Saab ще се чувствате като звезда на червения килим. Благодарение на парфюмите на марката много жени могат да се докоснат до високия моден подиум поне за миг.

Мнения за продукта 5.0

(оценен 7x)

  • 100 % от клиентите го препоръчват
  • 7x мнения на клиенти

Оценка 7x


Ванеса

Препоръчвам го на дами, които харесват парфюми-гурме или с леко сладък аромат.

  • Ароматът е като на локум от рози. Подобен, не сто процента идентичен. Харесва ми, много хубав парфюм.
Мони

Уникален

Borislava

Пробвайте го!!!

  • Уникален
Sisi

Пробвайте го! Различен!

  • Обожавам го!! Не мога да му се наситя!
Даниела С.

Доволна съм

  • Чудесен е
  • Ок
Даниела С.

Препоръчвам,както винаги съм доволна.

  • Супер съм доволна от парфюма. Ще си го ползвам с голямо удоволствие.
Галя

Да

  • Уникален

Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат
Доставка:
Сертификати: