Chanel Chance Eau de Parfum за жени 100 ml

1x
Код на продукта: 720 Не е наличен Следете наличност на продукт 247,00 лв
Срок на доставка:
Други варианти за Chanel Chance Eau de Parfum
Подаръчни комплекти Chanel Chance Eau de Parfum купете изгодно в различни подаръчни комплекта:
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:

Описание на продукта

Търговската марка Chanel е собственост на френската модна къща, която създава истинска революция в света на модата. Габриел Шанел преобръща модния свят с главата надолу с парфюм Chanel No5 от 1921 година. Ароматът е известен със своята оригиналност и е произведен от вече излезли от употреба ароматни алдехиди. Парфюми Chanel стават синоним на качество, традиции и перфекционизъм. Парфюм Chanel No5 е флагмана на марката, все така търсен и популярен и днес. Парфюми Chanel се предлагат в различни издания през годините. Трайността и сложността на ароматите са пословични. В момента на пазара освен парфюми марката Chanel предлага богато разнообразие от козметични продукти - както парфюмни лосиони и душ гелове, така и декоративна козметика. В производството на парфюми и козметика компанията влага само висококачествени и внимателно селектирани съставки, които да отговарят на високите изисквания на потребителите.

Мнения за продукта 5.0

(оценен 1x)

  • 100 % от клиентите го препоръчват
  • 1x мнения на клиенти

Оценка 1x

Ирена П.

Добри сте !!!

  • Красив аромат, силен, траен...Chanel !!! Абсолютно оригинален продукт, никога не съм се съмнявала в Parfimo. Благодаря Ви <3
Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат
Доставка:
Сертификати: