Calvin Klein Eternity For Men Eau de Parfum за мъже 200 ml

Код на продукта: 104078 Налични над 10 бр 82,00 лв
Срок на доставка:
Подаръчни комплекти Calvin Klein Eternity For Men Eau de Parfum купете изгодно в 2 различни подаръчни комплекта:
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:

Описание на продукта

Елегантността и мъжествеността са съчетани в уханието на мъжки парфюм Calvin Klein Eternity, носещ безупречен ароматно-фужерен аромат. Изумруденият състав е скрит в обикновен флакон, създаден за всички уверени мъже.

Безвременен ароматно-фужерен аромат

Изисканата композиция е съчетание от сочна ябълка, градински чай и въздушни акорди. Сърцето бие в ритъма на ароматна лавандула, кипарис, здравец и пикантно индийско орехче, което подчертава умело мъжествената енергия. И заключението? Заключението открива нотки на рядък велур, заедно с амбра, корен от ирис и cypriol.

Ако търсите изискан аромат, който може да бъде описан без преувеличение като символ на мъжествеността, то мъжки парфюм Calvin Klein Eternity Men ще грабне вашето внимание.

Разгледайте

ПАРФЮМНА ВОДА CALVIN KLEIN ETERNITY

Като продължение на вечно актуалното, чувствено наследство на ETERNITY Calvin Klein, новата парфюмна вода ETERNITY Calvin Klein е тържество на мъжествения и многолик съвременен мъж. 

Изтънченият аромат дава нова интерпретация на оригиналното фужерно ухание, като добавя нова дървесна нотка. Мощна и елегантна база от кожа и ветивер, обогатена с топла сърцевина от здравец и кипарис. Съблазнителните връхни нотки на салвия и ябълка придават прохладна свежест на трайния и завладяващ аромат. 

От култовия флакон искри жизнен и сочен смарагдов цвят, който излъчва свежест и сила. Неподправено жизнена, но изискана, парфюмната вода ETERNITY Calvin Klein е есенцията на днешния уверен модерен мъж.

НОТКИ НА АРОМАТА

Чувствен Изтънчен Мъжествен

Парфюмната вода Calvin Klein за мъже е фужерен аромат, в който тържествува изтънчената мъжественост на модерния мъж. Дървесната нотка, допълваща оригиналния аромат, добавя топла сърцевина на здравец и кипарис към елегантната база от ветивер и кожа. Прохладните връхни нотки на съблазнителна салвия и ябълка придават пленителна свежест на неподправения, но чувствен аромат. 

Мнения за продукта

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: