Chloé Козметична чантичка при всяка покупка от марка Chloé!

Bentley Beyond Collection Mellow Heliotrope Eau de Parfum 100 ml

В наличност   |  (ID: 136259)
245,60 лв
Доставка:

Описание

Британската марка Bentley ви гарантира, че винаги можете да се справите с предизвикателствата на динамичния живот. Макар че известната автомобилна компания Bentley съществува от 1919 г., тя започва да произвежда парфюми 100 години по-късно. Въпреки това харизматичните мъжки парфюми Bentley се радват на забележителен успех, тъй като отразяват уникалния стил на марката. Голяма заслуга за това имат опитните парфюмеристи Nathalie Lorson, Dorothee Piot, Mylene Alran и Michel Almairac.

Bentley: Спортни автомобили и парфюми

Британската марка автомобили Bentley е основана от известния производител на роторни самолетни двигатели Уолтър Оуен Бентли (1888-1971 г.). От самото начало те се фокусират върху производството на луксозни автомобили и автомобили от клас GT. През 1924 г., 1927 г., 1928 г., 1929 г. и 1930 г. Bentley печели състезанието в Льо Ман. От 1998 г. насам марката е собственост на германската Volkswagen Group, като предлага линиите Continental и Mulsanne. Повечето от автомобилите на компанията вече се продават в Китай. През 2002 г., за да отпразнува 50-годишнината от възкачването си на престола, британската кралица Елизабет II получава автомобил Bentley (дотогава тя е използвала автомобили Rolls Royce). През 2013 г. към престижните автомобили на Bentley се присъединяват и парфюмите за изискани клиенти, които също носят логото на крилатото B.

Стилни парфюми Bentley

Историята на парфюмите Bentley започва с Bentley For Men EDT (2013 г.), който ще ви докосне до атмосферата на автомобилните състезания и ще подчертае вашата индивидуалност. И до днес той е най-популярният аромат на марката. Парфюм Bentley For Men Azure (2014 г.) EDT също носи автомобилни елементи: гладък метал, марка Bentley и отличителен син цвят. Мъжки аромат Bentley Infinite Intense (2015 г.) или композициите от сериите Lalique for Bentley и Momentum също са много търсени. Не се колебайте! За разлика от автомобилите Bentley, парфюмът на марката е лукс, достъпен за всеки. Той може да бъде дори желан подарък за вашия партньор или друг мъж от вашето обкръжение.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: