Ariana Grande Sweet Like Candy Eau de Parfum за жени 100 ml ТЕСТЕР Тестери на парфюми- имат еднакви съставки и аромат като нормалните издания на парфюмите и главно служат като вариант за тестване и изпробване на аромата. Единствените съществени разлики са: Цена– по-ниска и винаги по-изгодна за клиента. Опаковка – повечето тестери се опаковат в картонени кутии без цветни шарки или в някои случаи нямат никаква кутия. По-ниската цена произтича от липсата на цветна луксозна опаковка. Като аромат, трайност и съставки не се различават от нормалното издание на парфюма. Тестерите на парфюми не са предназначени за лична употреба, а с цел изпробване на аромата при продажба на парфюм в магазин или търговски обект - вижте общите условия.

Код на продукта: 103770 Налични над 10 бр
61,30 лв Спестявате 7,30 лв (12%)
54,00 лв
Срок на доставка:
около 4-5 работни дни
Други варианти за Ariana Grande Sweet Like Candy Eau de Parfum

Отстъпка 12 %  12 %
Налични над 10 бр
72,70 лв 64,00 лв

Отстъпка 5 %  5 %
Налични над 10 бр
61,00 лв 58,00 лв

Отстъпка 7 %  7 %
Налични над 10 бр
51,60 лв 48,00 лв

Описание на продукта

Сладък, плодов, ванилов, бита сметана - това е парфюмът с гурме нотки Ariana Grande Sweet Like Candy (2016). Третата ароматна творба на популярната американска певица и актриса, която е украсена с бонбонено розов помпон. Ароматът на Sweet Like Candy ще се хареса главно на млади момичета, които могат да го носят от пролетта до зимата, през деня и вечерта. Създайте си настроение! Кой би устоял на момиче, сладко като бонбон ...?

Аромат на ванилия и бита сметана

Младежкият парфюм Ariana Grande Sweet Like Candy се отваря с енергизираща плодова смес от къпини, круши и бергамот. Сърцето - същността на композицията е създадено от съблазнителна бита сметана, жасмин, плумерия и касис. Основата е изпълнена с благородно дърво от кашмир и приятно сладка ванилия, което ще придаде приятна съблазнителна осанка на своята притежателка.

Мнения за продукта

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: