Abercrombie & Fitch Fierce Одеколон за мъже 200 ml

2x
Код на продукта: 59519 Не е наличен Следете наличност на продукт 307,00 лв
Срок на доставка:
Други варианти за Abercrombie & Fitch Fierce Одеколон
Подаръчни комплекти Abercrombie & Fitch Fierce Одеколон купете изгодно в различни подаръчни комплекта:
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:

Описание на продукта

Луксозната американска марка Abercrombie & Fitch е основана през 1892 г. в Ню Йорк от топографа Дейвид Абъркромби, предназначена от самото начало за хора млади по дух, които обичат да спортуват. Фамилията Fitch става част от марката през 1904 г. благодарение на богатия адвокат Езра Фич, който купува мажоритарен дял от компанията. Марката, предлага висококачествено облекло за тогавашния елит, свързва се с имената на Теодор Рузвелт, Джон Ф. Кенеди и Катрин Хепбърн.

Abercrombie & Fitch днес

В наши дни марката е под ръководсвото на изпълнителния директор Фран Хоровиц и продължава традицията в производството на качествени дрехи и парфюми. Символ на оптимизъм, опитва се да предаде на хората усещане за независимост и свобода.

Уникални парфюми Abercrombie & Fitch

Марка Abercrombie & Fitch не бездейства, непрекъснато предлага уникални аромати за мъже и жени, създадени да ви спечелят от пръв поглед.

Мнения за продукта 4.0

(оценен 2x)

  • 100 % от клиентите го препоръчват
  • 2x мнения на клиенти

Оценка 2x


Светослав

Това е уникално различен и приятен парфюм от всички останали. Пролетно-летен стилен аромат. Made in USA. Парфюмът се произвежда в ограничени количества и трудно се намира, но е уникален!

Деян Стратиев

Това е уникален дневен мъжки аромат- различен от всички останали! Заслужава си цената!!! Радвам се, че вече може да си го купувам и от България- досега ми го носиха от САЩ, но вече ще си го набавям от Вас- вие единствено го предлагате в БГ! Супер сте! поздрави


Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат
Доставка:
Сертификати: