Wella Professionals SP Luxeoil Essence Keratin Boost Масла за коса за жени

          
В наличност   |  (ID: )
25,70 лв
Доставка:

Описание

Търсите ли топ козметика за коса без компромиси в качеството? Запознайте се с популярната марка Wella Professionals, която ще ви осигури перфектен външен вид . Германската марка предлага ефективни шампоани, балсами, маски, серуми, както и стилизиращи продукти и иновативни бои за коса. Можете да ги намерите в професионалните салони на милиони фризьори, но също така и по рафтовете на домакинствата по целия свят. Позволява както на лаици, така и на професионалисти да превърнат своите визии в реалност, справя се с всяка дължина и всеки тип коса. Заложете на Wella Professionals и открийте красотата на вашата коса . Твърди се, че на всеки 10 секунди някъде по света фризьор използва един от професионалните продукти на тази марка.

140 години иновации с Wella Professionals

Малко марки, които са специализирани в козметика за коса могат да се похвалят с повече от 100 години традиция, невероятен брой патенти и популярни продукти в грижа за косата. Основите на марка Wella Professionals са положени още през 1880 г. от германския фризьор Франц Строхер. Перуките са били много популярни през този период и Stroher основава компания за изработване на тюл, която е в основата им. Компанията се справя добре в продължение на няколко десетилетия, но с течение на времето перуките излизат от мода и трябва да се търси нови поприще. Марка Wella (немски die Welle = вълна) е официално регистрирана през 20-те години на миналия век и въвежда лосион, който се изполва за сушене на косата, превръща се в огромен хит сред фризьори и клиенти. Следва първият защитен и подхранващ балсам Kolestral и през 1950 г. Koleston. Този първи кремообразен цвят на косата с подхранващи ефекти поставя нов стандарт в боядисването на косата. Основен пробив в грижата за косата е линията Wella Privat, първата грижа за коса, която клиентите могат да закупят в салон и да я използват у дома . Оттогава минават много години, а Wella Professionals неуморно предлага иновативни продукти, разработени от известни професионални фризьори.

Професионална козметика за коса Wella Professionals

Ако търсите грижа за косата, съобразена с вашия тип коса, заложете на Wella Professionals Invigo или System Professional . Блясък, мекота и жизненост ще осигурят на косата ви популярните масла LuxeOil и Oil Reflections . Ако вашето хоби е да имате перфектна прическа, със сигурност ще бъдете във възторг със стилизиращи продукти Eimi , сред които ще намерите лакове за коса, кремове, гелове и много други продукти. А за фиксацията ще се погрижат предпочитаните спрейове за коса Wella Performance . И така, избрахте ли вече вашата козметика за коса Wella Professionals?

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Избрахме за вас


Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest