Wella Professionals Eimi Perfect Me Изправяне на косата за жени

          
В наличност   |  (ID: )
16,10 лв
Доставка:

Описание

Похвалете се в социалните мрежи с новата си прическа! С линията Eimi на Wella Professionals можете да я създадете лесно у дома. Немска козметика за коса Wella Professionals предлага продукти за грижа за косата. Създадена е за всички, които държат на своя външен вид. Тя предлага продукти за всеки тип коса, проблем и творческо изразяване.

Wella Professionals Eimi: Козметика за коса за всички

Искате да фиксирате, оформите, матирате или да си направите официална прическа? Заложете на серия Eimi на Wella Professionals, за да бъдете оригинални и да се отличавате от тълпата. Те са предназначени за носещите къса, дълга, права и къдрава коса. Те могат да се комбинират помежду си, за да създадат безброй варианти на прически - бунтарски или традиционно елегантни. Грижата за косата с Wella Professionals Eimi зависи само от вас.

Eimi предлага по нещо за всеки.

Сред най-продаваните продукти в гамата е Eimi Thermal Image Heat Protection Spray - продукт, който предпазва косата при топлинна обработка с преса, сешоар или маша. Предпочитан е и Eimi Perfect Setting Spray Milk, който фиксира косата, придава обем и ослепителен блясък, а освен това я предпазва от високата температура по време на сушене със сешоар или стилизиране с преса. Много търсена е и пяна за обем за къдрава коса Eimi Boost Bounce, матираща паста за коса Eimi Bold Move Matte Texturising Paste, различни лакове и други стилизиращи продукти също са предпочитани. Wella Professionals Eimi има по нещо за всеки – трябва само да изразите своя начин...

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти 5.0

(1 мнения)

  • 100 % от клиентите го препоръчват
  • 1x мнения на клиенти

Оценки 1x

Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Страхотен е!

Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат

Избрахме за вас


Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest